BAKKALCIOĞLU'NDAN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Mayıs 2021 Salı 16:19
48 Okunma
BAKKALCIOĞLU'NDAN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

Yayınladığı  mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve aziz milletimizin varoluş mücadelesinin ilk kıvılcımı olan 19 Mayıs 1919 tarihi, milletimizin bağımsızlık duygularının ilk yansıması olup, Kurtuluş Zaferine atılan en önemli adımlardan birisidir. Atatürk Türk Milleti’nin küllerinden daha güçlü doğduğu tarih 19 Mayıs’a doğum günüm diyecek ve bugünü çok güvendiği, Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet edeceği gençlere de bayram olarak armağan edecekti. Ulusal bayramlarımızın hepsi ayrı ayrı önemlidir ama 19 Mayıs ulusal bayramlarımızın da başlangıcıdır. Türk Milleti bu tarihten itibaren hiçbir zaman umutsuz olmamış, büyük fedakârlıklarla, azim ve kararlılıkla, mavi gözlerden aldığı cesaretle, imkânsızları başarmış tarih sayfalarında tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olarak yerini almıştır. Bu heyecan, coşku ve Laik Türkiye Cumhuriyetini koruma kararlılığıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile o günden bugüne kadar vatan toprağı için canını vermiş tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle