VİTRASPOR, DEPLASMANDA LİDERE ÇELME TAKTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 8’inci hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, deplasmanda lidere çelme taktı.

14 Kasım 2016 Pazartesi 05:52
2401 Okunma
VİTRASPOR, DEPLASMANDA LİDERE ÇELME TAKTI

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 8’inci  hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, deplasmanda lidere çelme taktı. 

 

 

  Tekirdağ Velimeşe Çim Sahada oynanan BAL 12. Grup 8’inci  hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, deplasmanda grup lideri Ergene Velimeşe Spor’la 3-3 berabere kalarak, evine 1 puanla döndü. Maçın orta hakemi Volkan Kırbaş’ın başlama düdüğünden sonra iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için ataklar geliştirmeye başladı. Maçın 17’inci dakikasında Ergene Velimeşe tecrübeli oyuncusu Gustave Bebbe topu kendi filelerine göndererek, takımını 1-0 geriye düşürdü. Bu gol sonrası ataklarına sıklaştıran ev sahibi takım maçın 38’inci dakikasında bir zamanlar Türkiye Süper Lig’de Ankaragücü forması giyen Gustave Bebbe’nin golüyle durumu 1-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlanması beklenirken Bozüyük Vitraspor 45’inci dakikasında bir atak sonrası penaltı kazandı. Topun başına geçen Hakan Demir durumu 2-1’ e getirdi.

 

 

 İlk yarı deplasman ekibi Bozüyük Vitraspor üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya iyi bir futbola başlayan Ergene Velimeşe maçın 55’inci dakikasında İlker Ataseven’in golüyle durumu 2-2’ye getirdi. Bu gole umutlanarak ataklarını sıklaştıran grubun lideri Ergene Velimeşe maçın 75’inci dakikasında Gustave Bebbe ile durumu 3-2 getirdi. Maçın 81’inci dakikasında Mertcan Aldemir Vitraspor adına bir gol kaydederek durmu 3-3’e getirdi. Gol düellosunda kazanan çıkmazken, Vitraspor bu sonuçla puanını 9’a çıkararak 9’uncu sıradaki yerini korudu. Ergene Velimeşe bu beraberlik sonucu 17 puana yükselerek liderliğini korurken, Sultangazi Spor arasında puan farkı 3’e indi.

 

 

 

  Öte yandan Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor haftaya kendi saha ve seyircisi önünde Lüleburgaz Yıldırım Spor’la karşılaşacak.

Son Güncelleme: 14.11.2016 05:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle