ÜNLÜ HOCA VEZİRHANSPOR'A İMZA ATTI

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Vezirhanspor yeni sezon öncesi kan değişikliği yaptı.

30 Temmuz 2015 Perşembe 10:23
3024 Okunma
ÜNLÜ HOCA VEZİRHANSPOR'A İMZA ATTI
banner15

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Vezirhanspor yeni sezon öncesi kan değişikliği yaptı.

 

 

  Bilecik 1. Amatör’de mücadele eden Vezirhanspor, geçen sene 2. Amatör Lig’e düşen Bayırköyspor antrenörlüğü yapan Burhan Saltak’ı takımın teknik danışmanı yaptı. Bilecik’te Demisaş A.Ş İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevi sürdüren Burhan Saltan, Vezirhanspor’a yeni bir heyecan getirdi. Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un makamında yapılan proton törenine, teknik heyette katıldı.

 

 

  “BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN SPORUN YANINDAYIZ”

 

  Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Duymuş,  yapılacak çalışmalarla Vezirhanspor’un hedefinin ligde ilk 3’de olması gerektiğini belirtti.

 

 

  “BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIM”

 

  İlk amacının Vezirhan'daki gençlerin birlik ve beraberliğini sağlamak olacağını ifade eden, çiçeği burnunda teknik danışma Burhan Saltan, “Spor kültürünü belde gençlerine benimseterek gelecek nesillere sporcu yetiştirmek. Bu takımın başkanımızın dediği gibi hedefinin ilk 3 olması gerekir.  Onun için güçlü bir kadro kurarak iyi yerde sezonu kapatmak istiyoruz” dedi.

  Toplantı sonucu boş mukaveleye imza atan Saltak, Belediye Başkanı ve teknik heyet ile el ele vererek resim çektirdiler.

Son Güncelleme: 30.07.2015 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle