U17 VE U19 LİGİ KURALARI ÇEKİLDİ

Bilecik U17 ve U19 Gençler Ligi futbol müsabakalarının 2017-20187 sezonu kur'a çekimi Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasında gerçekleştirildi.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Ocak 2018 Cumartesi 12:46
626 Okunma
U17 VE U19 LİGİ KURALARI ÇEKİLDİ

Bilecik U17 ve U19 Gençler Ligi futbol müsabakalarının 2017-20187 sezonu kur'a çekimi Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasında gerçekleştirildi.


  Bilecik ASKF binasında gerçekleşen kur'a çekimine, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanı İsmail Özdil ve kulüp başkanları katıldı. Kur'a çekimi öncesi konuşma yapan Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, 2018 yılının kulüplere hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün U17 ve U19 ligiyle ilgili toplanmış bulunmaktayız.

 U19 ligine İl Özel İdare Spor, Güneş Spor, Pazaryeri Spor, Osmaneli Belediye Spor, Söğüt Spor, Vitra Spor, Küre Spor takımlarımızla birlikte toplamda 7 takım var. U17 ligine İl Özel İdare Spor, Güneş Spor, Pazaryeri Spor, Osmaneli Gençler Birliği, Osmaneli Belediye Spor, Söğüt Spor, Vitra Spor, Bozüyük İdman Yurdu, Bilecik 1299, Gölpazarı Spor katılmak için başvuru yaptı. Toplamda 10 takım var.  Şimdi değerli arkadaşlar U19’u Türkiye Futbol Federasyonuna bildirme tarihi 24 Nisan 2018'e kadar bu ligi bitirmemiz gerekiyor U19 liginin" dedi.

  "Önemli olan bizlerin gençlerimize spor yaptırmak, kötü alışkanlıklar uzak tutmak"


  Ardından konuşma yapan Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise, “U14’de U15’de bunu yaşadık kur'aya katılıyorsun ve ondan sonra diyorsun ki ben katılmayacağım çok güzel bir kelime 3 kelime ben katılmayacağım. Peki, ondan sonra mevzuat olarak prosedür olarak ben neler yapıyorum kimlere bilgi veriyorum. Onun için ben katılmıyorum demesi çok kolay. Bunda nedir yani bu olur 2 olur 3' de de bizim de sabrımız taşar dondururuz. O sezon alt kategorilere alınmaması için ben de bir yazı yazarım o da katılamaz. Bu kadar basit. Adam Cuma günü geliyor ben gitmiyorum toparlayamadım ya arkadaş sen 5 gündür neredesin. Görevlendirme yapıyor ben burada program yapıyorum. Arkadan şimdi sen gitmediğin zaman kulüplere bilgi vermek zorunda kalıyoruz. Yani ben oturup da durmadan bunlarla mı uğraşacağım. Ben gitmiyorum kelimesi ne kadar basit bir şey. Katılmayacak varsa bak şimdi giden kulübü de düşünmek lazım. Adam oradan kalkıp öbür tarafa gidiyor.

 Bunun yol masrafı var zamanı var gençleri toparlaması var ailelerinden almak falan kolay bir iş değil. Rakibi de düşünmek lazım. Ben adam bulamadım adam gelmiyor bunu baştan düşünün arkadaşlar. Eğer alt yapın hazırsa katıl. Ama hazır değilse kuru sıkı derler ya bende katılıyorum demekle olmaz. Onun için mademki yola birlikte çıktık birlikte burada kura çektik devam ediyoruz sonuna kadar devam ettirin. Ama şampiyon olursun ama olamazsın. Önemli olan bizlerin gençlerimize spor yaptırmak, ne kadar kötü alışkanlık varsa onlardan uzak tutmak. Sporcunun bedenine başka bir şey sokmamak. Bunlar da sizlerin sayesinde oluyor” ifadelerin yer verdi.


  Konuşmaların ardından çekilen kur'alar sonucu U17 Gençler Ligi ilk haftası Ertuğrul Spor ve 1299 Bilecik Kulübü , Osmaneli Gençler Birliği Spor ve İl Özel İdare Spor, Gölpazarı Spor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor maçları ile başlayacak.  2’inci hafta 1299 Bilecik Kulübü ve Osmaneli Gençler Birliği Spor , 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Ertuğrul Spor, İl Özel İdare Spor ve Gölpazarı Belediye Spor, 3’üncü hafta 1299 Bilecik Kulübü ve 1308 Osmaneli Belediye Spor , Osmaneli  Gençler Birliği Spor ve Gölpazarı Spor, Ertuğrul Spor ve İl Özel İdare Spor karşı karşıya gelecek.

  U19 Gençler Ligi'nin programı


  U19 Gençler Ligi grubunda ise 1’inci hafta Ertuğrul Spor ve Vitra Spor, Güneş Spor ve İl Özel İdare Spor, Küre Spor ve Söğüt Spor, Pazaryeri Spor ve Osmaneli Belediye Spor. 2’inci hafta İl Özel İdare Spor ve Küre Spor, Vitra Spor ve Güneş Spor, Söğüt Spor ve Pazaryeri Spor,Osmaneli Belediye Spor ve Ertuğrul Spor. 3’üncü hafta Güneş Spor ve Ertuğrul Spor, Küre Spor ve Vitra Spor, Pazaryeri Spor ve İl Özel İdare Spor, Söğüt Spor ve Osmaneli Belediye Spor. 4’üncü hafta İl Özel İdare ve Söğüt Spor, Vitra Spor ve Pazaryeri Spor, Ertuğrul Spor ve Küre Spor, Osmaneli Belediye Spor ve Güneş Spor. 5’inci hafta Küre Spor ve Güneş Spor, Pazaryeri Spor ve Ertuğrul Spor, Söğüt Spor ve Vitra Spor, Osmaneli Belediye Spor ve İl Özel İdare Spor. 6'ıncı Hafta Vitra Spor ve İl Özel İdare Spor, Ertuğrul Spor ve Söğüt Spor, Güneş Spor ve Pazaryeri Spor, Küre Spor ve Osmaneli Belediye Spor. 7’inci hafta İl Özel İdare Spor ve Ertuğrul Spor, Pazaryeri Spor ve Küre Spor, Söğüt Spor ve Güneş Spor, Osmaneli Belediye Spor ve Vitra Spor. 8’inci hafta Vitra Spor ve Ertuğrul Spor, İl Özel İdare Spor ve Güneş spor, Söğüt Spor ve Küre Spor, Osmaneli Belediye Spor ve Pazaryeri Spor. 9’uncu hafta Küre Spor ve İl Özel İdare Spor, Güneş Spor ve Vitra Spor, Pazaryeri Spor ve Söğüt Spor, Ertuğrul Spor ve Osmaneli Belediye Spor.10’uncu hafta Ertuğrul Spor ve Güneş Spor, Vitra Spor ve Küre Spor, İl Özel İdare Spor ve Pazaryeri Spor, Osmaneli Belediye Spor ve Söğüt Spor. 11’inci hafta Söğüt Spor ve İl Özel İdare Spor, Pazaryeri Spor ve Vitra Spor, Küre Spor ve Ertuğrul Spor, Güneş Spor ve  Osmaneli Belediye Spor. 12’inci Spor Güneş Spor ve Küre Spor, Ertuğrul Spor ve Pazaryeri Spor, Vitra Spor ve Söğüt Spor, İl Özel İdare Spor ve Osmaneli Belediye Spor. 13’üncü hafta İl Özel İdare Spor ve Vitra Spor, Söğüt Spor ve Ertuğrul Spor, Pazaryeri Spor ve Güneş Spor, Osmaneli Belediye Spor ve Küre Spor. 14’üncü hafta Ertuğrul Spor ve İl Özel İdare Spor, Küre Spor ve Pazaryeri Spor, Güneş Spor ve Söğüt Spor, Vitra Spor ve Osmaneli Belediye Spor karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle