TURNUVADA 2.OLDULAR

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası renkli görüntülere sahne olurken, dereceye girenlerin ödüllerini almasıyla sona erdi.

26 Eylül 2020 Cumartesi 12:26
863 Okunma
TURNUVADA 2.OLDULAR

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası renkli görüntülere sahne olurken,  dereceye girenlerin ödüllerini almasıyla sona erdi.  


  Sosyal ve kültürel alanda birçok aktiviteyi vatandaşlarla buluşturan Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ayak Tenisi Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, Belediye Meclis Üyesi Soner Olgun, turnuvanın final ve üçüncülük müsabakalarına katılarak, sporculara ödül ve kupalarını verdi.

 Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Merkezinde, salgınla mücadele kapsamında alınan kararlar çerçevesinde seyircisiz olarak düzenlenen karşılaşmalarda birinci takıma bin 500 TL, ikinci takıma bin TL ve üçüncü takıma ise 500 TL ile kupaları verildi.


  Başkan Şahin, düzenlenen turnuvaya katılan sporculara, katılımı ve başarıları dolayısıyla tebrik ederek, salgından sonra birçok kültürel, sportif ve sosyal etkinlikte bir arada olma dileğini iletti.

 Sporcular da Başkan Şahin ve beraberindekilere katkıları dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

 Etkinlik, Başkan Şahin ve sporcuların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 26.09.2020 12:34
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nemli 2020-09-28 16:51:07

nemli kardeşime yakıştı

banner22

resim yükleresim yükle