TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANI SEZER HUYSUZ, BİLECİK'E GELDİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Bilecik'te iller arası 'Ümitler Mix Judo' müsabakaları düzenlendi. Müsabakaları Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da izledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
11 Ekim 2021 Pazartesi 10:44
56 Okunma
TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANI SEZER HUYSUZ, BİLECİK'E GELDİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Bilecik'te iller arası 'Ümitler Mix Judo' müsabakaları düzenlendi. Müsabakaları Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da izledi.



İstasyon Spor Salonunda düzenlenen iller arası 'Ümitler Mix Judo' müsabakaları Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir katıldı. Müsabakalara, Bilecik ile birlikte İstanbul, Bursa, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Çankırı, Manisa, Denizli, Kocaeli, Karaman, Sakarya ve Kırıkkale ile Samsun'dan 297 sporcu katıldı.


 



“Başarılı olmanın yolu disiplinli ve gayretli çalışmaktan geçiyor”

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İstasyon Spor Salonunda düzenlenen seremoninin ardından yaptığı konuşmada, organizasyonda emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere Türkiye Judo Federasyonuna ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonluğuna teşekkür ederek, sporculara başarılar diledi.

Sporun, sevgi ve kardeşliğin en güzel örneği olduğunu vurgulayan Vali Dr. Kızılkaya, "Sporcularımız bunun en güzel timsalidir. Kardeşliğin ve birliğin kuruluş şehrinde müsabakaları gerçekleştiriyorsunuz. Başarılı olmanın yolu disiplinli ve gayretli çalışmaktan geçiyor.

Farklı illerden gelerek burada mücadele edeceksiniz. Sporun hiçbir zaman kaybedeni olmaz. Bulunduğunuz branşta başarılı olmak istiyorsanız disiplinli çalışmaya devam edin. Müsabakalarda ve spor hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.



Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de çocuklara, gençlere ve 7'den 70'e herkesin spor yapmasını teşvik etmek amacıyla çeşitli sportif faaliyetler sunduklarını ifade ederek, hem sporun tabana yayılması hem de yetenekli sporcuları keşfetme konusunda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.



Konuşmaların ardından Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.



24 takımın mücadele ettiği müsabakalarda, Denizli Belediyespor Kulübü birinci, Manisa Yunus Emre Belediyespor Kulübü ikinci ve Samsun Canik Belediyespor Kulübü ile Bursagücüspor Kulübü üçüncülüğü elde etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle