TARAFTARDAN TAKIMINA TAM DESTEK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) yükselme maçı öncesi taraftarlar takımı yalnız bırakmadı.

04 Mayıs 2014 Pazar 10:04
2494 Okunma
TARAFTARDAN TAKIMINA TAM DESTEK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) yükselme maçı öncesi taraftarlar takımı yalnız bırakmadı.

 

 Bilecik Edebalispor ile Bozüyük Vitraspor arasında bugün saat 14:00’da Edebali stadında oynanacak BAL ligine yükselme final maçı öncesi Edebalispor taraftarları takımını yalnız bırakmadı. Sabah Gölpark Subaşı Renstaurant’da düzenlenen sabah kahvaltısına 20 araçlık konvoy halinde gelerek takımlarına destek oldular.

Burada yakılan meşalaler ve yapılan tezahüratlar eşliğinde takımı motive ettiler. Kahvaltı sonrası görüşlerini aldığımız Edebalispor takım kaptanı Harun Dilek, takımın maç öncesi moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu belirtti. Dilek, “ Böyle anlamlı bir günde bu takımda olmaktan herkes çok mutlu. Taraftarlarımızı görüyorsunuz sabah kahvaltıdan stada kadar bizleri yalnız bırakmadılar. Bizleri motive etmek için ellerinden geleni yaptılar. Bugün Bilecik için tarihi bir gün. Bal ligine yükselmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Son Güncelleme: 04.05.2014 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle