SPORA YÖNLENDİRME PROJESİ

 Bilecik’te ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  

25 Mayıs 2018 Cuma 12:32
183 Okunma
SPORA YÖNLENDİRME PROJESİ
banner15

 Bilecik’te ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  


  Sağlıklı ve hareketli bir yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünün yerleştirilmesi, sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla çocuk ve gençlere sporu sevdirerek onları sporla tanıştırmak, spora başlama yaşında bulunan yetenekli çocukları tespit ederek spor branşlarına yönlendirmek ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesi çalışmaları sürüyor.

 2 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında devam edecek proje kapsamında il ve ilçeler dahil, okullarda eğitim alan 3’ncü sınıf öğrencilerinden yaklaşık 4 bin 658 kişi yetenek taramasına alınacak. Bilecik’te gerçekleştirilen proje kapsamında; Bilecik merkezde 772,  Bozüyük'te 756, Pazaryeri'nde 76 olmak üzere şu ana kadar toplam bin 604 öğrenci yetenek taramasından geçirildi.

 Ayrıca, Bilecik’in Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar ilçeleri de 7 Haziran’a kadar taranacağı bildirildi. Değerlendirmeler sonucunda yetenekli öğrenciler tespit edilerek temel spor eğitimleri verilerek, branşlara yönlendirilecek ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edecek sporcular yetiştirilecek. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle