SÖĞÜTSPOR HEM A TAKIMI HEM DE U-15 TAKIMI BU HAFTA LİDERLERLE OYNAYACAK

Bilecik’in Söğüt ilçe takımı Söğüt Spor bu hafta hem A Takımında hem de U-15 takımları liderleri ağırlayacak.

02 Aralık 2016 Cuma 14:47
2383 Okunma
SÖĞÜTSPOR HEM A TAKIMI HEM DE U-15 TAKIMI BU HAFTA LİDERLERLE OYNAYACAK

 Bilecik’in Söğüt ilçe takımı Söğüt Spor bu hafta hem A Takımı hem de U-15 takımı liderlerle karşı karşıya gelecek.

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden ve 17 puanla 3’üncü sırada yer alan Söğüt Spor, pazar günü Osmaneli deplasmanında lider 1308 Osmaneli Belediye Spor maçının hazırlıkları devam ediyor. U-15 Gençler Liginde mücadele eden ve lider 1299 Bilecik Kulübü 2 puan ardından ikinci sırada yer alan U-15 Söğüt Spor ise, Söğüt İlçe Stadından yarın saat 11.30’da oynayacağı 1299 Bilecik Kulübü maçının hazırlıkları günü tek idman yaparak hazırlandı.

 

 

 U-15 takımım antrenörü Zafer Subaşı, bu maçı kazanarak ligde lider olmak istediklerini belirterek, “Ligde 4’üncü hafta sonunda namağlup iki takım karşılaşacağı bir maç olacak. Kazanarak liderliğe yükselmek istiyoruz. Çok iyi hazırlandık artık maç saatini bekleyeceğiz” dedi.

 

  “Tek hedef galibiyet”

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig’de 13 takımlı ligde 17 puanla 3’üncü sırada yer alan Söğüt Spor antrenörü Cihan Karaman ise, 1308 Osmaneli Belediye Spor konuk olacaklarını belirterek, “Ligdeki 10 maçta 30 puan toplayarak yenilgisiz bir takımla oynayacağız. İyi hazırlandık en kötü 1 puanla Osmaneli deplasmanından dönmek istiyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 02.12.2016 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle