SİYAH KUŞAKLAR GELECEK VADEDİYOR

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden karate kurslarda geleceğin siyah kuşakları yetişiyor.

12 Aralık 2015 Cumartesi 05:45
737 Okunma
SİYAH KUŞAKLAR GELECEK VADEDİYOR
banner15
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden karate kurslarda geleceğin siyah kuşakları yetişiyor.  
 
 
 
    Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor tesislerinde eğitimlerine devam eden sporcular, Karate Antrenörü Yılmaz Durmuş eşliğinde haftanın 3 günü karate öğreniyor. Edebali Stadı karate salonunda gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporcuları izleyerek antrenman sonrası sporcularla ve velilerle sohbet etti. Yıldız, “Karate, disiplin, saygı, sevgi ve nezaketin ön planda olduğu bir spor branşımızdır.
 
 
   Güzel bir söz vardır; Güçlü insan, herkesi yenen insan değil kızgın anında kendisine hakim olabilen insandır. İşte karate sizlere bu temel prensipleri vermektedir. Sizlerde bu eğitimi tam olarak alıp, öncelikle sağlam ve sağlıklı bir vücuda sahip olacaksınız daha sonra da elit ve başarılı bir sporcu olacaksınız. Karate ilimizde en başarılı branşlardan birisi ve başarılarınızın artarak devam edeceğine inancım tamdır” dedi.
 

Son Güncelleme: 12.12.2015 05:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSİYAHKuşak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle