SERBEST KALDILAR

  Beşiktaşlı taraftarlara saldıran Bursasporlu 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kaldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Ekim 2018 Salı 16:49
1232 Okunma
SERBEST KALDILAR
banner15

  Beşiktaşlı taraftarlara saldıran Bursasporlu 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kaldı.


 

 Olay, Cumartesi günü Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki dinlenme tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da Beşiktaş-Kayserispor maçını izledikten sonra Kütahya'nın Gediz ilçesine gitmek isteyen Gediz Beşiktaşlılar Derneği üyesi Halil İbrahim Işık ile Şerafettin Baş, Bozüyük'teki dinlenme tesisinde durdu. İkili, tesislerde Sivas'a giden Bursaspor taraftarlarıyla karşılaştı.

 Bursasporlular ile üstlerinde Beşiktaş forması olan 2 kişi, tartışmaya başladı. Bu sırada Bursasporlu bazı taraftarlar, Beşiktaşlı Işık ile Baş'a tekme ve yumruklarla saldırdı. Grubun içindeki bazı Bursasporlular, Beşiktaşlı taraftarları üstlerine kapanarak linç edilmekten kurtardı. Halil İbrahim Işık ile Şerafettin Baş, kaldırıldığı Bozüyük Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaylara karışan ve ismi açıklanmayan 2 kişiyi Bursa'da gözaltına aldı. Maçlara giriş yasağı bulunan 2 kişi hakkında 'kasten adam yaralamak' suçundan işlem yapıldı. Daha sonra 2 kişi serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle