OSMANELİ 1308 DİRİLİŞ TARAFTAR GRUBUNDAN BASIN AÇIKLAMASI

Osmaneli 1308 Diriliş Taraftar Grubu Başkanı Hüseyin Paun, hafta sonu oynayacakları ve şampiyonu belirleyecek maç öncesi bir basın açıklaması yaptı.

05 Nisan 2016 Salı 04:57
1724 Okunma
OSMANELİ 1308 DİRİLİŞ TARAFTAR GRUBUNDAN BASIN AÇIKLAMASI
banner15

  Osmaneli 1308 Diriliş Taraftar Grubu Başkanı Hüseyin Paun, hafta sonu oynayacakları ve şampiyonu belirleyecek maç öncesi bir basın açıklaması yaptı.  

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden 71 puanla averajla Bozüyük temsilcisi Vitraspor’un ardından 2’inci sırada yer alan 1308 Osmaneli Belediyespor, ligin son maçında Bozüyük deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak. Maç öncesi açıklama yapan Osmaneli 1308 Diriliş Taraftar Grubu Başkanı Hüseyin Paun, 2015-2016 Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonunu belirleyecek bu önemli müsabakaya taraftar alınmama kararına bir anlam veremediklerini belirtti. Paun, “7'den 70'e bütün taraftarlar bu önemli karşılaşmayı izlemek için can atarken alınan bu karar hepimizi derinden üzmüştür.

 

 

 Deplasman hakkımızı engelleyenler ne kadar suçluysa sesini çıkarmayanlar da o kadar suçludur. İki bin kişinin güvenliğini sağlayamayan, deplasman hakkımızı engelleyen gerekli kim kişiler varsa hepsini Allah'a havale ediyoruz. Şampiyonu belirleyecek bu önemli karşılaşmayı izlemekten mahrum edilmek istemiyoruz. Alınan bu anlamsız kararın bir an önce düzeltilip bu yanlıştan dönülmesini talep ediyoruz. Ve son olarak, deplasman hakkımızı geri almalıyız. Deplasmanda galip gelen takım taraftarıyla sevinebilmeli ya da teselli bulabilmeli” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 05.04.2016 04:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle