ÖNEMLİ BİR MÜDÜRLÜK GÖREVİ VERİLDİ

  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü görevine Yeşer Karabulut atandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Ekim 2019 Perşembe 13:54
2954 Okunma
ÖNEMLİ BİR  MÜDÜRLÜK GÖREVİ  VERİLDİ

  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü görevine Yeşer Karabulut atandı. 

  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, sporcu kimliği ile kentte sevilen Dilaver Tetik olmasının ardından kendisine bağlı 3 müdürlükten birine atanan isimlerde belli oldu. Buna göre; Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü görevine ilin sevilen beden eğitimi öğretmeni Yeşer Karabulut atanırken, KYK Müdürlüğüne ve Spor Müdürlüğü henüz atama yapılmadı.

  Spor geçmişi başarılar dolu

  1998 yılında Bilecik'e beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Yeşer Karabulut, uzun yıllar basketbol oynadı. Bilecik Belediyespor Basketbol takımın TB3L ve TB2L'de baş antrenörlüğünü de yapan Karabulut, Bilecik Edebali Ortaokulu'nda müdür yardımcısı olarak görevini yürütüyordu. Spor hayatının başarılarla dolu olan birinin Gençlik Hizmetleri Müdürlüğüne atanması kentte sevinçle karşılandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle