OLMAK YADA OLMAMAK MAÇI

Bilecik Bölgesel 1’inci Amatörde Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan derbi maçına sahne oluyor.

22 Şubat 2014 Cumartesi 08:00
1891 Okunma
OLMAK YADA OLMAMAK MAÇI

Bilecik Bölgesel 1’inci Amatörde Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan derbi maçına sahne oluyor.

 1’inci Amatörde lider olan  Edebalispor ile en yakın takipçisi Gölpazarı Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma olmak yada olmamak maçı olarak nitelendiriliyor. Ligin son 5 haftasına girilirken Edebalispor’un 57 puanla 1’inci sırada yer alırken Gölpazarı Belediyespor’un ise 55 puanı 2’inci sırada  bulunuyor. Gölpazarı Belediyespor  BAL ligine çıkmak için bu maça çok önem gösterirken karşılaşmaya çok sayıda taraftarla gelmesi bekleniyor.

 Edebalispor maçı kazanması durumunda puan farkını 5’e yükseltecek ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemiş olacak. Maçı Gölpazarı Belediyespor kazanması halinde ise  1 puan farkla liderliğe yükselecek olup  avantajı eline geçirmiş olacak.

 Büyük heyecanla beklenen maç yarın saat 13:30’da Bilecik Edebali stadyumunda oynacak olup tüm spor sever halkımız maça bekliyoruz.

Son Güncelleme: 22.02.2014 08:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle