MARATONCU RIZA YILDIRIM'DAN BİR KUPA DAHA

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda Bilecikli sporcu Rıza Yıldırım 11,5 kilometre yarışında üçüncülük elde etti.

26 Şubat 2020 Çarşamba 12:08
280 Okunma
MARATONCU RIZA YILDIRIM'DAN BİR KUPA DAHA
banner15

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda Bilecikli sporcu Rıza Yıldırım 11,5 kilometre yarışında üçüncülük elde etti.  


  Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü münasebetiyle bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve 25'incisi düzenlenen Halk Koşusu gerçekleştirildi. Trabzon Yarı Maratonu'nda, erkeklerde Edwin Nyandusi Mokua, kadınlarda ise Ansa Weldetsadım birinci oldu. 11,5 kilometre yarışında Bilecikli maraton koşucusu Rıza Yıldırım üçüncülük elde etti. 


  Bilecik'e 4 bir kupa daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığı ifade eden Yıldırım, desteklerinden dolayı Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e teşekkür etti.


  Öte yandan 11,5 kilometre yarışında erkekler kategorisinde 40.22'lik derecesiyle Semih Bahar, kadınlar kategorisinde ise 45.35'lik zamanıyla Remziye Erman birinci sırada yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle