MAÇ SONUNDA SAHA KARIŞTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 14’üncü haftada erteleme müsabakasında Vitraspor-Vefaspor maçı büyük bir çekişmeye sahne olurken, ev sahibi ekip 90+2'nci dakikada yediği golle 1 puana razı oldu.

16 Şubat 2017 Perşembe 13:35
1793 Okunma
MAÇ SONUNDA SAHA KARIŞTI

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 14’üncü haftada erteleme müsabakasında Vitraspor-Vefaspor maçı büyük bir çekişmeye sahne olurken, ev sahibi ekip 90+2'nci dakikada yediği golle 1 puana razı oldu.

 

 

  Bozüyük 1 nolu çim sahada oynanan BAL 2. Grup 14’üncü haftada erteleme müsabakasında Vitraspor-Vefaspor karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip 90+2'nci dakikasında yediği golle 3 puandan olurken, haftalardır süren düşüşüne devam etti. Maça daha istekli başlayan ev sahibi Vitraspor, ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Deplasman ekibi de bulduğu pozisyonları gole çeviremezken ilk yarı 0-0'lık skorla sonuçlandı.

 

 

 Maçın ikinci yarının 63'üncü dakikasında ev sahibi Vitraspor, bir pozisyon sonrası serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruş sonrası ceza sahası içine yapılan ortada Vitraspor kaptanı Gökhan Ayhan'ın iyi yükselerek yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Bu gol sonrası Vitraspor 1-0 öne geçerken, ataklarına devam etti.

 

 

 Maç esnasında yoğun kar yağışı nedeni ile saha çizgileri sürekli kapanırken maçın orta hakemi Kocaeli bölgesinden Ömer Kocabey, oyunu ara ara durdurup  saha görevlilerinden çizgilerin temizlenmesini istedi. Saha çizgileri temizlendikten sonra maç aynı tempoda devam ederken, 90+2'nci dakikada Vefaspor’un kazandığı köşe vuruşunda yapılan etkili ortada topa yükselen takım kaptanı Kıvanç Kutay topu ağlara göndererek durumu 1-1’e getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası moral bulan Vefaspor duraklama dakikalarında maçı tek kale oynamaya başladı. Konuk ekip oyuncuları, geliştirdiği kontra atakta dörde bir mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Bu pozisyon sonrası maçı bitiren son düdük geldi ve iki takımda sahadan birer puan ile ayrılırken ev sahibi Vitraspor puanını 23 yaparken Vefaspor ise 15 puana yükseldi. 

 

 

MAÇ SONRASI SAHA İÇERİSİ KARIŞTI

 

 

 Öte yandan maç sonunda Vefasporlu oyuncular ile Vitrasporlu yöneticiler arasında gerginlik yaşanırken iki taraf birbirlerine girdiler. Araya giren güvenlik güçleri olayları güçlükle yatıştırabildi. 

 

 

 

Son Güncelleme: 16.02.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle