LİSELER ARASI KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASINA 5 TAKIM 50 ÖĞRENCİ KATILACAK

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" Projesi faaliyetleri içerisinde yer alan Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası'nın kuraları çekildi.

18 Kasım 2015 Çarşamba 09:40
1437 Okunma
LİSELER ARASI KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASINA 5 TAKIM 50 ÖĞRENCİ KATILACAK

  Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" Projesi faaliyetleri içerisinde yer alan Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası'nın kuraları çekildi.  

 

 

  Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" Projesi faaliyetleri içerisinde yer alan Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası kuraları, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Seminer Salonu’nda çekildi. Kura çekimlerine, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Kocatepe, Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Ormancıoğlu ve Hicri Görgün, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Cengiz Karabıdak, turnuvaya katılacak takım sorumlusu öğretmenler ve takım temsilcisi öğrencilerin katıldı.

 


 

  TURNUVAYA 5 TAKIM 50 ÖĞRENCİ KATILACAK

 

  Konu hakkında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ÇOGEP kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" projesi faaliyetleri kapsamında Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası düzenleneceği bildirildi.

 

 

 Açıklamada, “Özellikle internet, televizyon ve telefon bağımlılığıyla kendilerine sanal bir dünya kuran internet kafeler gibi a-sosyal ortamlarda zararlı internet oyunlarıyla dikkat kaybı yaşayan, derslerine işine odaklanamayan, sınırsız internetin zararlı etkilerine maruz kalan gençlerimizin sanal dünyadan uzaklaştırılması, farklı sosyal-kültürel çevreden katılımcıların spor aracılığı ile tanışıp-kaynaştırılması, kişisel öz güvenlerinin geliştirilmesi ve toplumla yaşama bilincinin güçlendirilmesi amacıyla 23-27 Kasım tarihleri arasında Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası düzenlenmesi planlanmıştır.

 

 

 Günde 2 maç ve 5 gün üzerinden planlanan turnuvaya katılacak takımlar maç saatinden önce kiralanan servis araçları ile okullarından alınarak tekrar okullarına bırakılacaklardır. Müsabakalara katılacak 50 katılımcı gence, proje kapsamında spor ayakkabısı ve forma, okullara ise 1'er adet voleybol topu hediye edilecektir. Hakem, oyuncu ve teknik heyete turnuva süresince çeşitli ikramlarda bulunulacaktır. Turnuva bitiminde düzenlenecek törenle ilk 3'e giren takımlara kupa ve tüm oyunculara madalya verilecektir” denildi.

 

 

  İl Voleybol Hakem Kurulu Üyesi Voleybol Hakemi Özcan Gürsoy ise, maçların uluslararası kurallarla oynanacağını ve maçların sınavlar dolayısıyla öğretmenlerin ricasıyla öğleden sonra oynanacağını belirtti.

 

 

  Turnuvaya, İl Merkezinde bulunan Bilecik Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Hayme Ana Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Ertuğrulgazi Lisesi ve Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi liseleri müracaat etti. 

 

 

  İlk maçların 23 Kasım tarihinde oynanacağı bildirildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 18.11.2015 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle