LİDER KAZANMASINI BİLDİ

Bilecik 1. Amatör Lig 23. hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, Bilecik Edebalispor’u 3-1 yenerek liderliği sürdürdü.

26 Mart 2015 Perşembe 12:20
1792 Okunma
LİDER KAZANMASINI BİLDİ

  Bilecik 1. Amatör Lig 23. hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, Bilecik Edebalispor’u 3-1 yenerek liderliği sürdürdü.  

 

 

  Bilecik sentetik sahada oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 23. hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, Bilecik Edebalispor’u 3-1 yenerek puanını 53’e çıkardı ve liderliği sürdürdü. Maça iyi başlayan iki takım karşılıklı buldukları ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 43’üncü dakikasında Bilecik İl Özel İdare Spor, geliştirdiği atak sonrası Yunus Altın ile bulduğu gol sonrası durumu 1-0 getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmazken lider Bilecik İl Özel İdarespor soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıya iyi başlayan Bilecik Edebali Spor maçın 48’inci dakikasında Ertuğrul Yağcı ile durumu 1-1’e getirdi.  Bu gol sonrası gol bulmak için elinden gelen her şeyi ortaya döken Bilecik İl Özel İdarespor’lu futbolcular oyuna sonradan giren Baran Çim’in 75’inci dakikasında bulduğu gol ile durumu 2-1 getirdi. Bu gol sonrası rahatlayan Bilecik İl Özel İdarespor maçın 85’inci dakikasına Turgay Avcı’nın ayağından bulduğu gol maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmayı Bilecik İl Özel İdarespor 3-1 kazarak 53 puanla liderliğine devam etti. Gruptaki bugün oynanan diğer karşılaşmada Osmaneli Gençlerbirliğispor, Bayıköyspor’u 9-1 yendi.

 

 

"BEŞ KURUŞ PARA ALMIYORLAR"

 

  Maç sonu maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, takımında oynayan çoğu futbolcunun Bilecik çocuğu olduğunu belirterek, “Bu maça sezon itibari ile 123 idman yaparak geldik. Kendileri olabildiğince emek veriyorlar. Kulüp bu çocuklara 5 kuruş para verilmiyor. Sadece dışarıdan gelen çocuklar için yol paraları veriliyor. Hiçbir şekilde gelir gibi bir beklentileri yok. Sadece bu çimlerde kendisini ifade etmeye çalışıyor, kendileri istedikleri gibi oynamaya çalışıyorlar, oyuna kendilerini veriyorlar. Yeniliyor veya yenilmiyor hiç önemli değil, ama hepsi Bilecik’in çocuğu, önemli olan da bu” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.03.2015 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle