LİDER EVİNDE FARKA GİTTİ

Bilecik 1. Amatör Lig 22. Hafta futbol müsabakasında lider İl Özel İdare Spor, kendi saha ve seyircisi önünde 7-1 yendi.

23 Mart 2015 Pazartesi 07:34
1761 Okunma
LİDER EVİNDE FARKA GİTTİ
banner15

Bilecik 1. Amatör Lig 22. Hafta futbol müsabakasında lider İl Özel İdare Spor, kendi saha ve seyircisi önünde 7-1 yendi.  

 

 

  Bilecik sentetik sahada oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 22. Hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdare Spor, Dodurgaspor’u 7-1 yenerek puanını 50’e çıkardı ve liderliğine devam etti. Maça iyi başlayan Bilecik İl Özel İdare Spor maçın 16’ncı dakikasında Turgay Avcı ile durumu 1-0 getirdi. Maçın 23’üncü dakikasında Bilecik İl Özel İdare Sporlu oyuncu Berkay Gezer durumu 2-0 getirdi. Maçın 27’inci dakikasında Yunus Altın ve 38’inci dakikasında Mustafa Bingöl’ün golü ile Bilecik İl Özel İdare Spor durumu 4-0 getirdi. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmazken ilk yarı 4-0 Bilecik İl Özel İdare Spor üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıda atak oyununu sergileyen Bilecik İl Özel İdare Spor maçın 50’inci dakikasında Yunus Altın’ın golü ile durumu 5-0 getirdi. Bu golden hemen sonra maçın 50’inci dakikasında Dodurgaspor bulduğu gol ile durumu 5-1 getirdi. Yediği gol sonrası ataklarını kesmeyen Bilecik İl Özel İdare Spor maçın 58’inci dakikasında Turgay Avcı ve 61’inci dakikasında Altıner Yürümez ayağından bulduğu gollerle durumu 7-1 getirdi. Maçın son 30 dakikasında maçın üzerine gitmeyerek kendi sahasında top çeviren lider Bilecik İl Özel İdare Spor maçı 7-1 kazandı. Bu galibiyet sonrası puanını 50’e çıkaran Bilecik İl Özel İdare Spor liderliği sürdürürken, Dodurgaspor 23 puanda kaldı.

 

 

  Maç sonu maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdare Spor antrenörü Hasan Kol, iyi bir futbol ile farklı kazandıklarını belirterek, “Liderliğimize devam ediyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanarak Bilecik 1. Amatör Lig’de şampiyon olmak istiyoruz. Rakiplerimizde bugün kazanmışlar. Aramızda puan farkı az ama önümüzdeki maçları kazanarak mutlu sona gideceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 23.03.2015 07:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle