KÜPLÜSPOR 2'DE 2 YAPTI

Bilecik 2. Amatör Lig'de ikinci hafta geride kalırken, oynadığı 2 mücadeleyi de kazanan Küplüspor ve İl Özel İdarespor liderliği paylaştı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Nisan 2018 Çarşamba 15:04
817 Okunma
KÜPLÜSPOR 2'DE 2 YAPTI

  Bilecik 2. Amatör Lig'de ikinci hafta geride kalırken, oynadığı 2 mücadeleyi de kazanan Küplüspor ve İl Özel İdarespor liderliği paylaştı. 

  Bilecik Sentetik Sahada oynanan Bilecik 2. Amatör Lig'in ikinci hafta müsabakasında Küplüspor, Yeniköyspor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 4-1 kazanarak averajla liderliğe yükseldi. Maça iyi başlayan Yeniköy mücadelenin 7'nci dakikasında Murat Yöreümez'in golüyle durumu 1-0'a getirdi. Bu golün hemen ardından gelişen Küplüspor atağında Selçuk Çağlayan topu filelere göndererek eşitliği sağladı.

 Bu golden sonra oyun hakimiyetini elinde tutan Küplüspor maçın 16'ncı dakikasında Adem Su ile durumu 2-1'e getirdi. Karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Küplüspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Küplüspor karşılaşmanın 70'inci dakikasında Cihan Çalık ile durumu 3-1'e getirdi. Maçın 85'inci dakikasında Selçık Çağlayan kendisinin 2'inci takımın 4'üncü golünü kaydetti. Bu gol maçın skoru olurken Küplüspor ligde 2'de 2 yaparak, averajla liderliğe yükseldi.

  Ligin diğer bir flaş takımı İl Özel İdarespor ise; kendi sahasında Kürespor'u 3-2 yenerek 6 takımlı ligde 2'de 2 yaparak iyi bir başlangıç yaptı.

 Öte yandan ligin 3'üncü haftasında 22 Nisan pazar günü saat 17:00'de Bilecik Edebali Stadında İl Özel İdarespor ile Küplüspor karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle