İLK MAÇ BUGÜN BEŞİKTAŞ İLE DENİZLİ BELEDİYESPOR ARASINDA

Türkiye U-13 Futbol Şampiyonası Bilecik grubu 2’inci Kademe Fikstür kuraları çekildi.

04 Temmuz 2014 Cuma 06:58
2191 Okunma
İLK MAÇ BUGÜN BEŞİKTAŞ İLE DENİZLİ BELEDİYESPOR ARASINDA
banner15
 Türkiye U-13 Futbol Şampiyonası Bilecik grubu 2’inci Kademe Fikstür kuraları çekildi.
Bilecik Edebali stadında oynanacak olan U-13 Türkiye Futbol Şampiyonası 2’inci kademe Bilecik etabında oynanacak olan müsabakalarının fikstür çekimleri Bilecik Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) binasında gerçekleştirildi. Bu kura çekimlere Bilecik’te mücadele edecek 4 takım temsilcilerden Beşiktaş Spor Kulübü adına antrenör Ömer Gülen, Altınorduspor kulübü adına Melih Altuğ Sapmaz, Göztepespor Kulübü adına ise Serkan Dökme katıldı.
 
 Diğer bir takım olan Denizli Belediyespor heyeti yolda oldukları için kura çekimine katılamadılar. Yapılana kura çekimleri sonrası ASKF Başkanı Nusret Tosun çekilen kuraların bütün takımlara hayırlı olmasını diledi. Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise, Bilecik’te bulunan Türkiye’nin köklü kulüplerini ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti belirtti.
 Çekilen kuralar sonrası ASKF Başkanı Nusret Tosun kulüp antrenörlerine Osmanlı turası bulunan tabak hediye ederken, Altınorduspor kulübü halkla ilişkiler sorumlusu Elif Savuk kulübü adına ASKF Başkanı’na, Futbol İl Temsilcisine ve İl Hakem Kurulu Başkanı Kenan Beni’ye içinde Altınorduspor hatırası bulunan çanta verdi. Çekilen kuralar sonucu, bugün saat 17:00’da Denizli Belediyespor ile Beşiktaş, saat 19:00’da Göztepe ile Altınordu karşı karşıya gelecek. 
 
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 04.07.2014 06:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle