HOLİGAN DEHŞETİ KAMERADA

Birbirleri ile maçı olmayan Sakaryaspor ve Eskişehirspor takımlarının taraftarları arasında yaşanan kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 08:37
3349 Okunma
HOLİGAN DEHŞETİ KAMERADA
banner15

   Birbirleri ile maçı olmayan Sakaryaspor ve Eskişehirspor takımlarının taraftarları arasında yaşanan kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

 

 

 Dün, Afjet Afyonspor ile oynayacakları maç için yola çıkan Sakaryaspor taraftarı ile Ümraniyespor maçı için İstanbul'a giden Eskişehirspor taraftarı Pamukova'da karşı karşıya geldi. İlk olarak Eskişehirspor taraftarının yol kenarında satış yapan esnaf ile kavga ettiği ileri sürüldü. Bu sırada yoldan geçen Sakaryaspor taraftarı da olaylara dahil oldu. 3 otobüs Eskişehirspor taraftarı, onlarca kişinin arasında kaldı. Eskişehirsporlu taraftarlar ile çevrede bulunan tarlalara kaçtı. Olayların yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde dehşetin boyutu gözler önüne seriliyor. Onlarca Sakaryaspor taraftarının, Eskişehirspor taraftarına ait otobüsü taş yağmuruna tutması görüntülerde yer alıyor. Bir taraftarın ise otobüse mazot dolu bidonu attığı görülüyor.

 

 

 

 Öte yandan Bilecik Bölge Trafik ekipleri güvenlik açısından geri döndüren Eskişehir Spor taraftarlarının otobüslerine kent çıkışına kadar eşlik ettiler. Bu arada Bozüyük girişinde tekrar bekleyen Sakarya taraftarları ise; jandarma ve polis ekiplerini tarafından Afyon’a gönderildi.

Son Güncelleme: 26.09.2016 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle