HEMŞEHRİLERİ, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’DEN DESTEK BEKLİYOR

   Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bulunan İlçe Stadyumu bakımsızlık dolayısıyla neredeyse kullanılamaz hale geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Eylül 2018 Pazartesi 17:11
654 Okunma
HEMŞEHRİLERİ, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’DEN DESTEK BEKLİYOR
banner15

   Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bulunan İlçe Stadyumu bakımsızlık dolayısıyla neredeyse kullanılamaz hale geldi.

  Bilecik 1. Amatör Lig 2018-2019 futbol sezonu öncesinde Gölpazarı Belediyespor’un maçlarını oynadığı Gölpazarı İlçe Stadı’nın çirkin görüntüsü düşündürüyor. İlçe stadı, tahrip ve bakımsızlık sonrasında oluşan kötü görüntüsü nedeniyle vatandaşlar ve oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Tribün ve yedek kulübelerinin kullanılamaz halde olduğu statta futbolcular antrenman bile yapmak istemiyor.

 Çevresindeki tellerin parçalandığı sahanın zemini de adeta patates tarlasını andırıyor. Çimlerin yerini yavaş yavaş toprak zeminin aldığı gözlenirken, bakımsız bırakılan stat tepkilere neden oluyor. Yaz boyunca tadilatta olan stadın yeni sezondaki müsabakalara yetişip yetişmeyeceği de merak konusu olarak gündemini koruyor.

  Hemşehrilerinden Bakan Dönmez’e rica

  Gölpazarı doğumlu olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in anne ve babası da bu ilçenin nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten sporseverler, Bakan Dönmez’den destek isteyerek, "Uzun zamandır ilçe stadımız ne yazık ki bu halde. Herhangi bir gelişme yok.

 Günden güne yok oluyor diyebiliriz. Bakanımızdan ricamız bu stadın bir an önce elden geçirilmesi gereken adımların atılması" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2018-09-17 18:26:05

Adam ilçeye çim saha yapıp stadyum inşaa etse bu kezde memleketini kayırdı dersiniz. :)

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle