DEPREME UYGUN OLMAYAN TRİBÜNLERDE RAHATÇA MAÇ SEYRETTİLER

  Bilecik'te oynanan bir müsabakada depreme uygun olmayan tribünlerde seyredilen maç, stattaki güvenlik zafiyetini ortaya çıkardı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Nisan 2018 Pazartesi 12:35
2490 Okunma
DEPREME UYGUN OLMAYAN TRİBÜNLERDE RAHATÇA MAÇ SEYRETTİLER
banner15

  Bilecik'te oynanan bir müsabakada depreme uygun olmayan tribünlerde seyredilen maç, stattaki güvenlik zafiyetini ortaya çıkardı. 

  Bilecik 1. Amatör Lig Şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Bozüyük temsilcisi Vitraspor arasında oynanan BAL yükselme play-out maçında iki takım, Bilecik Edebali Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen yıl 'depreme uygun değil' raporu sonucunda stadın şeref tribünü ile sağ ve sol tribünler tel örgü ile çevrilerek seyirciye kapatıldı. Alternatif olarak kale arkası ve portatif tribünlerin kullanıldığı statta 1308 Osmaneli Belediyespor- Vitraspor maçında saha içinde stattan pist içi ve arkasına sandalye koyularak maça gelen protokol üyeleri oturtturuldu.

 Maç öncesi seyircilerle aynı yerde oturmak istemeyen maçın gözlemcisi, bir sandalye isteyerek depreme uygun olmayan tribüne çıkarak oturdu. Bunu gören Bilecik İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Kara ile ekibi ve bazı hakemler gözlemcinin yanına çıkarak karşılaşmayı seyretti.

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 18. dönem Bilecik Milletvekili Tayfur Ün, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku da tartan pist üzerindeki sandalyelerde maç izlerken, Bilecik İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Kara ile beraberindekiler ve bazı hakemlerin maçı depreme uygun olmayan şeref tribününde seyretmesi güvenlik zafiyetini ortaya çıkardı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
el turko 2018-04-24 13:53:28

ahahahah anca bileciklileri kandırırlar madem depreme uygun degil neden maç seyretilmiyorr yada saglamsa neden trübün olmuyorr eee bilecik secimler geliyorr osmanlı torunlarına bunu gören sandıkta

Avatar
HASAN YILMAZ 2018-04-23 20:08:10

GÜZEL HABER TEBRİK EDERİM FAKAT ŞEREF TRİBÜNÜNDE OLMASI GEREKENLER NEDEN AŞAĞIDA HALBUKİ GEÇEN SENE BURADA ÜNİVERSİTE AİLELERİ ÇUÇUKLARINI TRİBÜNDEN İZLEDİLER MAKAM SAHİPLERİ UTANSIN NEDEN STAD BİTMEDİ DİYE

Avatar
Bir futbolsever! 2018-04-23 20:34:19

Oradan maç seyretmekle itham edilen kişiler, ilimizin il hakem kurulu başkanı, üyeleri ve en üst düzey hakemi. Amaç seyretmek olsa maçı nereden seyretmeyi bilecek kadar futbolun içinde ve saygıyı, adabı bilebilecek kültüre sahip insanlar. Zannedersem ilimizin en üst düzey klasman gözlemcisi olup profesyonel maçlarda gözlemcilik yapan İl Hakem Kurulu Başkanımızın müsabakaya Kocaeli'nden misafir olarak gelen müsabaka gözlemcisini yalnız bırakmamak amacıyla hep birlikte ilimiz hakem ve gözlemci camiasını temsilen ve nezaketen yanında bulunmak amacıyla oradadırlar.

Avatar
Futbol sever 2018-04-23 22:23:38

Güzel haber yapmissinizda orada oturanların ayıbı değil. Bu ilin protokolü aşağıda oturmayı kendine yakistiriyorsa haberi ona göre yapın aşağıda oturanların resmini paylaşıp kaç senedir bu ne pişkinlik diye yapsaydınız haberi bence daha etkileyici olurdu.

Avatar
Misafir 2018-04-25 11:18:49

Stad durumu Bileck’te olduğu gibi Bozüyük’tede aynı.Son maçta herşey güllük gülistanlıkmış gibi saha içine yapılmış kafes halinde bir protokol tribünü.İlginçtir tüm yetkililer orada ve hallerinden oldukça memnun.Yalnız dışarıdan gelen görevli hakemlere ve federasyon gözlemcisine rezil olduğumuzun herhalde farkında değiller.Tüm sene boyunca Bozüyük’e gelen gözlemci ve rakip takım yöneticilerine oturup maç seyretmeleri için tribün yok.Uyumaya devam insanlar layık oldukları şekilde yönetilir.

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle