DARISI BİLECİK BELEDİYESİ’NİN BAŞINA

İlk olarak futbol branşında faaliyete geçen Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü için tanıtım toplantısı yaptı.

16 Nisan 2016 Cumartesi 07:33
1285 Okunma
DARISI BİLECİK BELEDİYESİ’NİN BAŞINA

 İlk olarak futbol branşında faaliyete geçen Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü için tanıtım toplantısı yaptı.

 

 

 Eski amatör spor kulüplerinden İdmanyurdu Spor Kulübü’nün bundan sonraki spor faaliyetlerine Bozüyük Belediyesi çatısı altında devam edecek. Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü’nün tanıtım toplantısı Metristepe Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı,  Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, kulüp yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve basın mensupları katıldı. 

 

 

 Toplantıda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyük’te amatör spor ruhunu yeniden canlandırabilmek için İdmanyurdu Spor Kulübü’nün faaliyetlerine belediye çatısı altında devam edeceğini ve yeni ismi Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu olan spor kulübünün amatör ruhla büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Bakıcı, “İnşallah bugün burada başlatmış olduğumuz amatör ruhla büyük başarılara imza atarız.

 

 

 Gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtararak amatör spor ruhunu canlandırmak istiyoruz. Futbolun yanında diğer branşlarımızı da hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Baktığınız zaman birçok büyük  il ve ilçelerde amatör spor kulübü ruhu adı altında binlerce öğrenci yetişiyor. Ama isminizi büyük bir başarı yakalayarak ulusalda görmek, bu gururu tatmak bambaşka bir şey. Sizler inşallah bizleri oralarda temsil edeceksiniz. Bu gün lisanslı olarak 20 futbolcu ekibimizle çalışmalara başladığımız kulübümüzde belki 100’lere ulaşan sporcularımız olacak. Bu gün faaliyetlerine başlayan spor kulübümüz daha da büyüyerek herkesi bir çatı altında toplayarak başarıyı yükseltmeyi amaçlıyoruz.

 

 

 İlçemizdeki diğer spor kulüplerimize de bugüne kadar verdiğimiz destekleri vermeye devam edeceğiz. Eğer başarı gelecekse Bozüyük’ün evlatlarıyla gelsin. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlarda bunun farkında olarak başta dersler olmak üzere her alanda başarılı olmak için çalışacaklar. Eğer kulübümüzde bir başarı olacaksa her alanda olmalıdır. Bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum. Hafta sonu 2. Amatör Lig’de Çaltıspor’la oynanacak ilk karşılaşmada futbolcu kardeşlerimize ve kulüp yöneticilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

 

  Öte yandan Bilecik Belediyesi’nin bir futbol branşı açacağı iddia edilirken, Bilecik’te basketbolda gösterdiği başarının futbolda da göstereceği ümit ediliyor.   

Son Güncelleme: 16.04.2016 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle