BOZÜYÜKSPOR'A SAHİP ÇIKIN BU TAKIM HEPİMİZİN

Bozüyük spor Başkanı Cengiz Özkan Bilecik Olay Haber muhabiri Cem Kaan Toka ile yaptığı röportajda Bozüyük spor bu hale gelmesinin nedenlerini ve akla gelecek tüm soruları cevapladı.

28 Ocak 2014 Salı 09:12
1945 Okunma
BOZÜYÜKSPOR'A SAHİP ÇIKIN BU TAKIM HEPİMİZİN

  Bozüyük spor Başkanı Cengiz Özkan Bilecik Olay muhabiri Cem Kaan Toka ile yaptığı röportajda Bozüyük spor bu hale gelmesinin nedenlerini ve akla gelecek tüm soruları cevapladı.

 Cengiz Özkan 2012 yılında biz göreve geldiğimizde 4.5 milyon borçla takımı aldığımızı zannederken asıl borcun 8.5 milyon olduğunu belirtti. Özkan “Bu takımı aldığımızdan sonra asıl borcun kağıt üstündeki olmadığı fark ettiğimizde gerekli basın açıklamalarında bulunduk. Kimse bize özverili bir şekilde olaylarının gidişatını paylaşmadı. Bu dönemde büyük zorluklar yaşadık 2012 ve 2013 senelerini büyük zorluklar içinde geçirdik. 2013-2014 sezonunun devre arasında bazı maddi imkansızlıkları aşamadık. Basın yolu ile Siyasetçilere, İş adamalarına, Bozüyük halkına, Belediye Başkanlarına çağrıda bulunduk. 2 ayadan beri kimse bizi telefonla dahi arama nezaketinde bulunmadı.

  Biz göreve gelmediğimiz zamanda yani 2010-2011,2011-2012 sezonlarında önceki yönetimden alçaklarına karşılık 4 futbolcumuz bizi federasyona alacaklarından dolayı icra koydurmuşlar. Biz ulaşabildiklerime ulaştık ve paramız olmadığını fakat sizlere çek, senet verebileceğimizi söyledik onlarda kabul ettiler. Fakat Bozüyük alt yapısından yetişen Bozüyük’ün çocuğu olan Serdar Göçerler dediğimiz kardeşim oda kendi çapında haklı ne zamandan beri alçaklarını alamamış ama Bozüyük spor’ un düşmesini kimse istemez.

 

 Kimse burada mağdur kalmasın diye uğraşıyoruz Serdarla birlikte birçok mağdur arkadaşımız var onların mağdur kalmaması için bu takım ligde devam etmesi gerekiyor. Bu ligden çekilirsek eğer 3. Lige düşeriz orada da tutunamayız onunla birlikte amatöre düşeriz. Amatöre düştüğümüz zaman kimse alacaklarını alamaz ve herkes mağdur kalır. Buradan tüm Siyasetçilere, İş adamlarına ,Bozüyük spor gönül veren herkese sesleniyorum bu takıma sahip çıkın Çarşamba gününe kadar süremiz var yoksa ligden düşeceğiz ve bir daha toparlanamayız bizlere sahip çıkın” dedi.

Son Güncelleme: 28.01.2014 09:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle