BOZÜYÜKSPOR LİGDEN ÇEKİLMEK ZORUNDA MI KALICAK ?

Bozüyükspor maddi imkansızlıklardan dolayı zor günler geçiriyor.

22 Ocak 2014 Çarşamba 13:44
1184 Okunma
BOZÜYÜKSPOR LİGDEN ÇEKİLMEK ZORUNDA MI KALICAK ?

Aynı zorlukları 2008 senesinde Bilecikspor yaşamış o dönemde İlimizin önde gelenleri Bilecikspor’a sahip çıkmamışlar ve 2008 yılında Bilecikspor 1.Amatör kümeye düşmüştü. O yıllarda küme düşmesi kesinleşen Bilecikspor’a Bozüyükspor taraftarları Karagümrük maçı öncesi temsili bir cenaze düzenlemişlerdi. 

Şimdi akla gelen tek soru var o yıllarda Bilecikspor maddi imakansızlıklardan dolayı küme düştüğünde hiçbir destek vermeyen  Bozüyükspor şimdi Bilecik’in önde gelen isimlerinden yardım bekliyor.

 


  Bozüyükspor kulübü başkanı Cengiz Özkan bir demecinde “Bu siyasilerin bu denli ilgisizliğinden ve şehrine ilçesine sahip çıkmadığından bir profesyonel kulübümüz yok olmaktadır. Bunun acilen idrak edilmesi gerekmektedir. Bizim üstümüze düşen ne varsa, bırakmamız gerekirse bırakırız ama bu kulüp hayatta ve de dimdik ayakta olması gerekmektedir. Sayın Selim Yağcı Abimden bu konuyla alakalı duyarlılığını biliyor, Selim Abimden bu takıma el vermesini rica ediyorum. Sayın vekil Fahrettin Poyraz beye de kendi ilçesinin takımına söz verip sırt çevirmesinin de seçimlerde bir karşılığının olacağını belirtiyoruz. Şu bilinsin ki her şeyden önce Bozüyükspor Kulübümüzün menfaati söz konusudur. Bunuda sonuna kadar takip edileceğinin tüm Bilecik ve Bozüyük kamuoyuna saygıyla duyurulur” demişti.
 
  Dün yaptığı yazılı açıklamada ise Cengiz Özkan “Kulübümüzde yaşadığımız maddi sıkıntı halen devam ediyor. Şu anda yaklaşık 200 bin lira bulamazsak transferi açamayacağız ve takımı ligden çekmek zorunda kalacağız. Kulübümüz, kaleci antrenörü ve 2 futbolcunun federasyona başvurusu nedeniyle bu duruma geldi. 3 yıl önce kaleci antrenörlüğü yapmış İsmail Hakkı ve o dönemde futbol oynamış Ahmet Kesim ile anlaşabiliyoruz ama kendisi Bozüyüklü olan ve yıllarca Bozüyükspor kaptanlığı yapan Serdar Göçerler ile anlaşamıyoruz. Göçerler, 80 bin lira alacağını almadan federasyondaki başvurusunu kaldırmıyor. Bizi en çok üzen bu. Şu anda yurt çapında bazı iş adamları ile görüşüyoruz. 22 Ocak Çarşamba günü akşamına kadar bir gelişme yaşanmazsa takımı ligden çekeceğiz."
 Şu anda takımda 5 oyuncunun bulunduğunu dile getiren Özkan, "Diğer futbolcular, başka kulüplerle anlaşarak gitti. Bizim tek amacımız, takımın yeniden sahaya çıkması. O yüzden görüştüğümüz iş adamlarına yönetimi devretmeyi planlıyoruz. Bozüyükspor'un bu sıkıntılı durumdan kurtulması için, takımı devretmeye hazırız. Ne yazık ki, sahada kaybetmediğimiz ligi, masa başında kaybediyoruz" ifadelerini kullandı.
 Özkan, takımı ligden çekmeleri durumda Bozüyükspor'un, 3. Lige düşeceğini, federasyonla sıkıntıların çözülmemesi durumunda ise amatör lige kadar düşeceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 22.01.2014 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle