BOZÜYÜK VİTRASPOR EVİNDE FARKLI KAZANARAK LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Bilecik 1. Amatör Lig futbol karşılaşmasında Bozüyük Vitraspor kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor’u 8-0 yenerek liderliğe yükseldi.

26 Ekim 2015 Pazartesi 06:27
1930 Okunma
BOZÜYÜK VİTRASPOR EVİNDE FARKLI KAZANARAK LİDERLİĞE YÜKSELDİ
Bilecik 1. Amatör Lig futbol karşılaşmasında Bozüyük Vitraspor kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor’u 8-0 yenerek liderliğe yükseldi.  
 
 
 
  Bozüyük Sentetik sahada oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 5’inci hafta müsabakasında Vitraspor, Gölpazarı Belediyespor’u 8-0 yenerek liderliğe yükseldi.  Maça iyi başlayan Vitraspor rakibine gerçekleştirdiği ataklar üstünlük kurmak çalışsa da Gölpazarı Belediyespor bu ataklara engel oldu.
 
 
  Maçın 34’üncü dakikasında Mehmet Ümit Başaran ile golü bulan Vitraspor durumu 1-0 getirdi. Bu gol sonrası Gölpazarı Belediyespor beraberliği bulmak için gerçekleştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Vitraspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
 
 
  İKİNCİ YARI İŞLER TERSİNE DÖNDÜ
 
İkinci yarıya iyi başlayan Vitraspor rakibine üstünlüğü kurmak için ataklar gerçekleştirme devam ederken, Gölpazarı Belediyespor’lu oyuncular sakatlıklar ile mücadele etti. Vitraspor, maçın 50’inci dakikasında Onur Doru ile durumu 2-0 getirdi. Bu skor sonrası Gölpazarı Belediyesporlu oyuncuların yaşadığı sakatlıklar sonrası mecburi oyuncu değişiklikleri oldu.
 
 
  Bu oyuncu değişiklikleri sonrası oyundan düşen oyuncular golleri arka arkaya kalesinde gördü. Maçın 76’ıncı dakikasında İbrahim Şener, 77’inci dakikasında Canberk Ünal ile bulduğu goller ile Vitraspor durumu 4-0 getirdi. Bu gol sonmrası oyundan iyice düşen Gölpazarı Belediyespor, maçın 79’uncu dakikasında Onur Dora ve 81’inci dakikasında Umut Arda Yeşilyurt’un ayağından yediği gollerle 6-0 geriye düştü. Maçın 85’inci dakikasında Önder Göre ve 87’inci dakikasında Mustafa Yüksel ile durumu 8-0 getiren Vitraspor, bu sonuçla grup liderliğine yükseldi.Öte yandan, Gölpazarı Belediyespor yaşanan sakatlıklar sonrası maçı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Son Güncelleme: 26.10.2015 06:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle