BOKS TURNUVASI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks İl Temsilciliği 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan İller Arası Boks Turnuvası Bilecik İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirildi.  

04 Haziran 2018 Pazartesi 17:12
578 Okunma
BOKS TURNUVASI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks İl Temsilciliği 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan İller Arası Boks Turnuvası Bilecik İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirildi.  


  Turnuv açılışına, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ali Yıldız, şube müdürleri, sporcular, antrenörler ve sporseverler katıldı.


  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara hitaben yaptığı konuşmada; “Bilecik’imizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. İller Arası Boks Turnuvasına hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum. Müsabakalarda ter dökecek olan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar dileyerek boks il temsilciliğimize ve bu hususta emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum’’ dedi.


  Çekişmeli geçen müsabakalarda ili temsil eden Bilecik boks spor kulübü sporcuları 9 ayrı siklette yarıştı. Dereceye giren öğrenciler Rıdvan Düzgün 38  kilogram 1’ncisi, Çağrı Berk Mayda 41 kilogram 1’ncisi, Ömer Can Yüksek 46 kilogram 1’ncisi, Burak Sakoğlu 60 kilogram 1’ncisi, Arda Ayaz 50 kilogram 1’ncisi, Arda Sipahi 65 kilogram 2’ncisi, Sefa Kozpınar 57 kilogram 2’ncisi,  Alemdar Polat 48 kilogram 2’ncisi, Ali Murat Erden 66 kilogram 2’ncisi şeklinde oluştu.


  Çeşitli İllerden Bilecik’e gelerek müsabakalara katılan başarılı sporculara madalya ve başarı belgelerini Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ali Yıldız ve şube müdürleri takdim etti.

Son Güncelleme: 04.06.2018 17:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan yılmaz 2018-06-05 09:06:17

BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN UTANIN KENDİ KENDİNİZE MUTLU OLUYORSUNUZ NERDE VATANDAŞ SONRA YOK ŞUNU YAPTIK BUNU YAPTIK SİZİNKİNE SAÇMALIK DİYORUM SONRA BAŞARI VEYA ÖZENME BUNDAN ÖNCE Kİ İL MÜDÜRÜ MASA TENİSİ VEYA VOLEYBOL BU YENİ GELEN İSE BOL BOL RESİM HİÇMİ SPORU GENELDE SEVEN YAHU BU KADAR MI ACİZ BİR İL OLDUK ..

banner22

resim yükleresim yükle