BİLECİK'TE OYNANA MAÇTA BEŞİKTAŞ ZORDA OLSA KAZANDI

Bilecik’te oynanan U-13 2’inci kademe Türkiye Futbol Şampiyonası Beşiktaş ile Denizli Belediye spor arasında oynana maç ile başladı.

04 Temmuz 2014 Cuma 13:42
2171 Okunma
BİLECİK'TE OYNANA MAÇTA BEŞİKTAŞ ZORDA OLSA KAZANDI

 Bilecik’te oynanan U-13 2’inci kademe Türkiye Futbol Şampiyonası Beşiktaş ile Denizli Belediye spor arasında oynanan maç ile başladı.  

  Bilecik Edebali stadyumunda oynana U-13 Türkiye Futbol Şampiyonası 2’inci kademe açılış maçında Beşiktaş, Denizli Belediye sporu, Oğuzhan Akgün attığı gol ile zorda olsa kazandı. Maça hızlı başlayan Beşiktaş maçın 10’uncu dakikasında sol kanattan Rıdvan Yılmaz'ın ortaladığı topu kafa ile ağlara gönderen Oğuzhan Akgün maçı 1-0 skora getirdi.

 Bu dakikadan sonra karşılıkla ataklarla geçen ilk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya dengeli başlayan her iki takımda karşılıklı pozisyonları gole çeviremediler.  Denizli Belediye spor maçın sonlarına doğru  bulduğu atakları gole çeviremezken maç b u skorla sona erdi. Maçın en iyileri Beşiktaş’tan 11 numaralı futbolcu Oğuzhan Akgün ile Denizli Belediye spordan 10 numaralı futbolcu Emre Oymak oldu.

  Bu maçın ardından gurubun diğer bir karşılaması olan Göztepe ile Altınordu maçı ile müsabakalar devam ediyor. Maç sonunda Beşiktaşlı taraftarlar her iki takım soyunma odasına giderek futbolcu ve yöneticilere baklava ikramında bulundular.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle