BİLECİKSPOR VE 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR’UN DOSTLUK KAHVALTISI

Bilecikspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor dostluk kahvaltısında bir araya geldi.

09 Ekim 2017 Pazartesi 08:56
951 Okunma
BİLECİKSPOR VE 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR’UN DOSTLUK KAHVALTISI
banner15

  Bilecikspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor dostluk kahvaltısında bir araya geldi.

 

 

  Son iki yıldır Bilecikspor- 1308 Osmaneli Belediyespor maçlarında yaşanan talihsiz olayların bir daha yaşanmaması için Bilecikspor yönetimi ve 1308 Osmaneli Belediyespor yönetimi ile taraftar grupları kahvaltıda bir araya geldi. Bilecik’in Osmaneli İlçesi Söylet İçmeler Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, 1308 Osmaneli Belediye Spor Başkanı Hayati Kaba, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

 

 

  Kahvaltı sonrası açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, sporun kardeşlik ve dostluk olduğunun önemine değinerek, “Bu anlamda da Bilecikspor’u çok önemsiyoruz. Çünkü Bilecikspor bizim ilimizin takımı. Kendi takımımızı da özellikle üst liglere ve milli takımlara sporcu yetiştirme anlamında bir alt yapı takımı olarak görüyoruz. Bu şekilde de 17 branşta spora devam ediyoruz.

 

 

 Benim bu kardeşlik, dostluk havasının tribünlere yansıyacağına inanıyorum. Aslında geçmiş dönemlerde baktığımız zaman Bilecik ile Osmaneli arasında hiçbir zaman böyle tribün olayları olmuyordu. Birkaç kişiden kaynaklanan tatsızlıklar yaşadık. Biz bundan sonrası için oynayacağımız maçların daha centilmence ve centilmenliğin bir örneği olarak geçmesini istiyoruz. Bilecikspor’u zaten her anlamda destekliyoruz” dedi.

 

 

  “Dostluğumuzun devam etmesini istiyoruz”

 

  Bilecikspor Kulüp Başkanı Harun Dilek ise, “Biz bir il olarak hep beraber kardeşiz, arkadaşız, dostuz. Bu dostluğumuzun her zaman devam etmesini istiyoruz. Arada 3-4 tane çocuğun gazına gelip bu olayların yaşanmasını bir daha istemiyoruz. Onun için bugün burada toplandık. İnşallah bundan sonraki maçlarda buradaki gibi centilmence geçer” dedi.

 

 

  “Sporda kaybetmek de var, kazanmakta var”

 

  Son olarak konuşma yapan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ise, kahvaltı programına severek katıldığını belirterek, “Böyle bir şeye gerçekten ihtiyaç var. Neticede bu bir spor. İzleyeceğiz, birlikte eğleneceğiz, birlikte hoşça vakit geçireceğiz. Ama nedense dönüyor dolaşıyor böyle bir elektrikli ortam çıkıyordu. Gereksiz yere bir gerginlik çıkıyor ortaya.

 

 

 Benim gördüğüm şuan ki taraftar profilinden ziyade diğer 15-16 yaşındaki çocuklar daha hararetli. Sizler lütfen bu futbol müsabakaları esnasında onları biraz sakinleştirin. Düzgün bir maç olsa, olaylı bir maç olmasa, bir gerginlik olmasa arada biz oraya 20 polisle geleceğiz. Sporda kaybetmek de var, kazanmakta var. Birçok insan gerginliklerden dolayı maçlara gelmek istemiyorlar. Bunu bir eğlence haline dönüştürelim” dedi.

 

 

  Düzenlenen kahvaltı programı, iki tarım taraftarlarının birbirlerine atkı hediye etmelerinin ardından, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

Son Güncelleme: 09.10.2017 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KevinTix 2017-12-27 14:39:18

АлкоБарьер – эффективное средство борьбы с алкоголизмом Устраняет тягу к алкоголю Восстанавливает поврежденные клетки печени Выводит токсины из организма Успокаивает нервную систему Не имеет вкуса и запаха АЛКОБАРЬЕР – СКАЖИ «НЕТ» АЛКОЗАВИСИМОСТИ! ==>> ow.ly/Od8Z30g0Mg3 ==>> is.gd/ORMsK8

Avatar
ZlobLak 2017-12-27 14:39:18

If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At Casino you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is sign up today and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com Prepare to hit the big time Hacer giros para ganar millones Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle