BİLECİKSPOR'UN YENİ ANTRENÖRÜ O İSİM OLDU

  Bilecikspor'un yeni antrenörü Mehmet Fatih Ayhan oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Kasım 2019 Salı 14:49
1701 Okunma
BİLECİKSPOR'UN YENİ ANTRENÖRÜ O İSİM OLDU
banner15
banner18

  Bilecikspor'un yeni antrenörü Mehmet Fatih Ayhan oldu. 

  Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, 2019-2020 sezonu öncesi A takım başına Ahmet Uzun ve onun yardımcılığına Mehmet Fatih Ayhan'ı alt yapı sorumluluğuna ise Sedat Memiş'i getirmişti.

 Ligin 9'uncu haftasında Ahmet Uzun rahatsızlığı nedeniyle oynanan İçköyspor müsabakasına çıkmazken, yerine yardımcı antrenör Mehmet Fatih Ayhan takımın başında müsabakaya çıktı.

 Ahmet Uzun rahatsızlığı nedeniyle takımı bırakmasının ardından Bilecikspor yönetim kurulu üyeleri bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda bazı üyeler tecrübesi ve geçmişteki başarıları ile Sedat Memiş üzerinde dururken, bazı yöneticiler Mehmet Fatih Ayhan ile yola devam edilmesini istedi.

 Toplantı sonunda Mehmet Fatih Ayhan ile yola devam karırı alınırken, ligin 10'uncu takımın kritik Gölpazarı Belediyespor maçında takımın başında Mehmet Fatih Ayhan çıktı. Yönetim Ayhan ile sezon sonuna kadar devam kararı aldı.

 Bilecikspor eski futbolcusu
Mehmet Fatih Ayhan 1966 Erzurum doğumlu. Futbolcu olarak Kırıkkalespor, Erzurumspor, Aras 12 Martspor, Tarsus İdmanyurduspor, Yalovaspor, Karsspor, Bilecikspor ve Igdırspor forması giyen Ayhan teknik adam olarak sırasıyla Bilecikspor, Erzurumspor, Tavşanlı Linyitspor, Buğşaşspor, Niğde Belediyespor, Tarsus İdmanyurduspor, Kütahyaspor ve Batman Petrolspor takımlarında görev yaptı. Tecrübeli teknik adam 2016-2017 sezonunda herhangi bir takımda görev almadı.

  

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
che 2019-11-27 00:05:50

kımse yokmuydu bılecıkte bu kım secere yazmıslarrr vay babam vay erzurum spora gıdeydı bu

Avatar
futbola susamış sehir 2019-11-26 15:04:39

hayrılı olsunn bilecikspor ailesii umarımm bu sene 3 lige cıkarız bu sehir futbola susamış bir sehirrr

Avatar
patron 2019-11-27 09:27:36

boş işlerle ne kadar cok ugrasıyoruz...

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle