BİLECİKSPOR U13 LİGİ'NDE YOLUNA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

  Bilecik U13 Gençler Ligi'nde mücadele eden Bilecikspor, yoluna dolu dizgin devam ediyor. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Mayıs 2019 Cuma 12:38
480 Okunma
BİLECİKSPOR U13 LİGİ'NDE YOLUNA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

  Bilecik U13 Gençler Ligi'nde mücadele eden Bilecikspor, yoluna dolu dizgin devam ediyor. 

  7 takımlı Bilecik U13 Gençler Ligi'nde 6'ıncı hafta geride kalırken, oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan Bilecikspor, haftayı Osmaneli deplasmanında 1308 Osmaneli Belediyespor'u 8-0 yenerek geçti. Geçen hafta da Bozüyük İdman Yurduspor'u kendi evinde 4-0 yenen Bilecikspor'da genç oyuncular Bilecikspor'un geleceği olarak görünüyor.

  "BU ÇOCUKLAR BİLECİKSPOR'UN GELECEĞİ"

  Ligde 7 takım olduğundan her hafta bir takımın BAY geçtiğini ve oynadıkları 6 maçta büyük bir başarı gösterdiklerini anlatan Bilecikspor Asbaşkanı Harun Dilek, "Bu hafta ligin 6'ıncı haftasında Osmaneli deplasmanında 1308 Osmaneli Belediyespor'u 8-0 yenen takımımızın oyuncuları geleceğin Bilecikspor'un a takımını oluşturma yolunda büyük umut verdiler. Zaten takımızdan bir kaç oyuncuyu Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig takımları izlemeye geliyor. Bu çocuklara emek harcayan onları bir yerlere gelmesine vesile olan takım antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Ergün Başar teşekkür ederim. Bu çocuklar Bilecikspor'un geleceğidir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle