BİLECİKSPOR KENDİ EVİNDE PUAN KAYBETTİ

Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bozüyük İçköyspor'la berabere kalarak, liderle arasında puana farkını 2'ye çıkardı.

04 Aralık 2017 Pazartesi 11:29
1363 Okunma
BİLECİKSPOR KENDİ EVİNDE PUAN KAYBETTİ
banner15

  Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bozüyük İçköyspor'la berabere kalarak, liderle arasında puana farkını 2'ye çıkardı. 

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig 11'inci hafta müsabakasında Bilecikspor , kendi saha ve seyircisi önünde Bozüyük İçköyspor'la 1-1 berabere kalarak, haftayı 2 puan kayıpla geçti. Bilecik Edebali Stadı'nda güzel bir havada maçın orta hakemi Gökhan Keskin'in başlama düdüğü ile başlayan müsabakanın ilk yarısında orta sahada karşılıklı ataklarla geçti. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, ikinci yarıya Bilecikspor daha atak bir futbolla oyuna başladı.

 

 

 Yakaladığı sayısız net gol pozisyondan yaralanmazken, maçın 75'inci dakikasında ani gelişen bir İçköyspor atağında Kamuran Bedevi topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ataklarına devam eden Bilecikspor maçın 80'inci dakikasında durumu 1-1'e getiriken, deplasman ekibi İçköyspor'un gol sevinci yalnızca 5 dakika sürdü.

 

 

 Bu golden yakalan karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca maç 1-1 sona erdi. Bilecikspor son 3 haftada 1 mağlubiyet, 1 galibiyet bir de beraberlik alarak 28 puanla yükselirken,  lider 1308 Osmaneli Belediyespor'un 2 puan gerisinde haftayı tamamladı. Bozüyük İçköyspor bu beraberlikle 23 puanla yükseldi.

 

 

  "İleride topu tutamıyoruz"

 

 Maç sonu maçı değerlendiren Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, bugün kötü bir sonuç aldıklarını belirterek, "Bu maçta gol pozisyonu üretmekte zorlandık. Zaten yakaladığımız bir net fırsatı da gol yapamayınca maç buralara geldi.

 

 

 Bizim bu maçtaki eksiğimiz ileri uçta topu tutamıyoruz. Tutamadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz. Bu maçta Bozüyük İçköyspor'lu teknik heyet ve oyuncuları tebrik ederim. İyi mücadele ettiler, bizden daha çok koştular. Bizde artık önümüzdeki Vezirhanspor maçına hazırlanacağız" dedi.

 

Son Güncelleme: 04.12.2017 11:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan beyaKaya 2017-12-27 14:39:18

Bileçikspor Galatasaray içköyspor beşiktaş

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle