BİLECİKSPOR HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ

Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, zorlu Bozüyük deplasmanında haftayı kayıpsız geçti.

27 Kasım 2017 Pazartesi 10:47
712 Okunma
BİLECİKSPOR HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ

  Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, zorlu Bozüyük deplasmanında haftayı kayıpsız geçti.  

 


  Bilecik 1. Amatör Lig 10'uncu hafta müsabakasında Bilecikspor Bozüyük deplasmanında Bozüyük İdmanyurdu Spor'u 4-0 yenerek puanını 27'ye çıkardı. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 24'üncü dakikasında Okan Ünver ile durumu 1-0'a getirdi. Bu gol sonrası ataklarına devam eden Bilecikspor yakaladığı ataklarda sonuç alamazken, ilk yarı Bilecikspor'un 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Bilecikspor maçın 53'üncü dakikasında Tolga Burulday ile durumu 2-0'a çıkardı.

 

 

 Bu golden 4 dakika sonra Ertuğrul Yağcı Bilecikspor adına bir gol daha kaydederek, maçı 3-0'a getirdi. Bu gol sonrası ataklarını aralıksız devam eden Bilecikspor maçın 65'inci dakikasında Caner Güner'in röveşata golüyle durumu 4-0'a getirdi. Bu gol sonrası karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca Bilecikspor maçı 4-0 kazandı. Bu galibiyet sonrası Bilecikspor 10'uncu hafta sonunda puanını 27'ye çıkardı. Bozüyük İdmanyurdu Spor ise; 5 puanla 14 takımlı ligde son sırada yer aldı.

 


  "İyi bir oyun oynadık"


  Maçın ilk yarısında biraz sıkıntılar çekseler de maçı ikinci yarıda kopardıklarını anlatan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, "İkinci yarı atak oyunla atığımız 3 golle maçı 4-0 kazandık. Takım olarak iyi bir oyun oynuyoruz. Geçen hafta Osmaneli deplasmanında tahlilsiz bir yenilgi aldık. Haftaya kendi evimizde Bozüyük İçköyspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2017 10:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle