BİLECİKSPOR GÖLPAZARI DEPLASMANINDA RAHAT KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Ligi 10’uncu hafta mücadelesinde Bilecikspor, Gölpazarı deplasmanında ilk yarıda bulduğu 5 golle işi bitirdi.

28 Kasım 2016 Pazartesi 10:08
1817 Okunma
BİLECİKSPOR GÖLPAZARI DEPLASMANINDA RAHAT KAZANDI

  Bilecik 1. Amatör Ligi 10’uncu hafta mücadelesinde Bilecikspor, Gölpazarı deplasmanında ilk yarıda bulduğu 5 golle işi bitirdi.  

 

 

  Gölpazarı İlçe Stadı’nda oynanan Bilecik 1. Amatör Ligi 10’uncu hafta mücadelesinde Bilecikspor deplasmanda Gölpazarı Belediye Spor’u 6-1 yenerek namağlup unvanını korudu.  Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 5’inci dakikasında Oğuzhan Yol ile durumu 1-0’a getirdi. Maçın 8’inci dakikasında ev sahibi ekip Gölpazarı Belediye Spor bir gol bularak maça dengeyi getirdi. Maçın 20’inci dakikasında Bilecikspor geliştirdiği bir atak sonrası Mustafa Bingöl’ün golüyle 2-1 öne geçti.

 

 

 Maçın 30’uncu dakikasında Altıner Yörümez Bilecikspor adına bir gol daha atarak durumu 3-1’e getirdi. Bu golden 7 dakika sonra Mustafa Bingöl kendisinin ikinci takımın 4’üncü golünü atarak skor 4-1 oldu. Maçın 43’üncü dakikasında Celal Daş durumu 5-1’e getirerek ilk yarınının skorunu belirledi.

 

 

 İkinci yarı oyuncu değişlikleri ile başlayan Bilecikspor skoru korumaya çalıştı. Maçın 75’inci dakikasında kendisinin ikinci golünü atan Altıner Yörümez durumu 6-1’e getirdi. Maçta başka gol olmazken Bilecikspor maçı 6-1 kanarak 2 maç eksiğiyle 8’de 8 yaparak puanını 24’e çıkardı.

 

 

  “İyi bir futbol oynadık”

 

  Maç sonunda açıklama yapan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, maçı ilk yarıda kopardıklarını belirterek, “Geçen hafta maç oynamadık. Takım iyi dinlendi ve bu hafta 6-1’lık bir galibiyet aldı. Haftaya Pazaryeri Spor ile kendi evimizde oynayacağız. Sonra zorlu Söğüt Spor deplasmanına gittikten sonra ligin son haftası kader maçına Bilecik’te çıkacağız. Son hafta 1308 Osmaneli Belediyespor’u konuk edeceğiz. Onlarda bizim gibi grupta namağlup yoluna devam eden takım. O maçı kanarak ilgin devre arasına iyi girmek istiyoruz. Futbolcularımı kutlarım” dedi.

 

 

 Öte yandan Bilecikspor kalecisi Hakan Dura, kurtardığı kritik pozisyonlarla maçın en iyisi oldu. 

Son Güncelleme: 28.11.2016 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle