BİLECİKSPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM ETTİ

Bilecik 1. Amatör Ligi 6’ncı hafta mücadelesinde Bilecikspor, Vezirhan deplasmanından 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

29 Ekim 2016 Cumartesi 12:11
3234 Okunma
BİLECİKSPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM ETTİ

 Bilecik 1. Amatör Ligi 6’ncı hafta mücadelesinde Bilecikspor, Vezirhan deplasmanından 5-2'lik galibiyetle ayrıldı. 

 

 

  Vezirhan Belde Stadı’nda oynanan Bilecik 1. Amatör Ligi 6’ncı hafta mücadelesinde Bilecikspor, Vezirhanspor’u 5-2 yenerek puanını 1 maç eksiğiyle 15’e çıkardı. Maça dengeli bir oyunla başlayan her iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar.

 

 

 Maçın 20’nci dakikasında Vezirhanspor yakaladığı kontra atağı Günay Gergin’le gole çevirerek durumu 1-0’a getirdi. Bu golden 10 dakika sonra Bilecikspor Yusuf Fidan’ın ayağından bulduğu golle durumu 1-1’e getirdi.

 

 

 İlk yarı bu skorla bitmesi beklenirken, Vezirhansporlu Günay Gergin ile durumu 2-1 getirerek bir kez daha öne geçti ve bu gol ilk yarının skoru oldu.

 

 

  İkinci yarı bambaşka bir Bilecikspor sahadaydı

 

  İkinci yarıya 2-1 geride başlayan Bilecikspor, maçın 50’nci dakikasında ceza sahası dışından bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Fuat Önal topu kalecinin erişemeyeceği noktaya göndererek durumu 2-2’ye getirdi.

 

 

 Bu golden sonra ataklarını arttıran Bilecikspor maçın 65’inci dakikasında Mustafa Bingöl ile durumu 3-2’ye getirdi. Bu golle rahatlayan Bilecikspor, Vezirhanspor’un oyundan düşmesiyle maçın 75’inci dakikasında Tolga Burulday’ın golüyle durumu 4-2 yaptı.

 

 

 Maçın orta hakeminin 5 dakika uzatması göstermesinden sonra Fatih Bakır Bilecikspor 5’inci golünü atarak durumu 5-2’ye getirdi. Maç bu sonuçla biterken, Bilecikspor deplasmanda 3 puanı 5 golle aldı. 

 

 

 Maçı Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ve çok sayıda taraftar izledi. Maç öncesi Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu’na Vezirhanspor atkısı hediye etti. 

 

 

  Lider 6’da 6 yaptı

 

 

  Öte yandan bugün ligde oynana diğer müsabakalarda grubun lideri 1308 Osmaneli Belediyespor Bozüyük deplasmanında Güneş Spor’u 4-0 yenerken, Yeşilyurt Spor kendi sahasında Bayırköy Spor’u 4-2 yendi. Bu sonuçlardan sonra 1 maç fazlasıyla grupta 6’da 6 yapan 1308 Osmaneli Belediyespor puanını 18’e çıkarırken liderliğini sürdürdü.

 

 

 

Son Güncelleme: 29.10.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle