BİLECİKSPOR FARKA GİTTİ

Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, ikinci yarısını tek kale oynadığı maçı 8-0 kazandı.  

30 Kasım 2019 Cumartesi 16:36
568 Okunma
BİLECİKSPOR FARKA GİTTİ

Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, ikinci yarısını tek kale oynadığı maçı 8-0 kazandı.


  Bilecik 1. Amatör Lig 11'inci haftada Vezirhan Belde Stadı'nda oynanan müsabakada Bilecikspor, Vezirhanspor'u 8-0 yenerek, ligde averaj avantajını eline geçirdi. Maça dengeli bir futbolla başlayan iki takım ilk yarım saat birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar.

Müsabakanın 34'üncü dakikasında gelişen bir Bilecikspor atağında M. Tuna Kumru takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 3 dakika sonra Selami Demir Bilecikspor'u 2-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra biri sakatlık 2 oyuncu değişikliğine giden Bilecikspor müsabakanın 41'inci dakikasında A. Tayfun Yalçın ile durumu 3-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.


  İkinci yarı maç adeta tek kale oynandı


  Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Bilecikspor, müsabakanın 48'inci dakikasında Barış İleri ile bulduğu golle durumu 4-0 getirdi. Müsabakanın 52, 66, 74 dakikalarında Enes Tel golleriyle durum 7-0'a geldi.

Müsabakanın 85'inci dakikasında Ahmet Selçuk durumu 8-0'a getiren golü atarken, bu kafa golü aynı zamanda müsabakanın da skoru oldu. Bilecikspor bu galibiyetle puanını 24'e çıkarırken, Vezirhanspor 6 puanda kaldı.


  Öte yandan Bilecikspor ligde 44 golle en çok gol atan takım oldu.

Son Güncelleme: 30.11.2019 16:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle