BİLECİKSPOR DEPLASMANDA BİR DÜZİNE GOL ATTI

Bilecik 1. Amatör Lig 3’üncü haftada Ankara yaşanan patlama sonucu ertelenen maçlar bugün oynanırken, 4 maçta toplam 37 gol oldu.

28 Ekim 2015 Çarşamba 12:01
2421 Okunma
BİLECİKSPOR DEPLASMANDA BİR DÜZİNE GOL ATTI
banner15

  Bilecik 1. Amatör Lig 3’üncü haftada Ankara yaşanan patlama sonucu ertelenen maçlar bugün oynanırken, 4 maçta toplam 37 gol oldu.  

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig 3’üncü hafta erteleme maçında Bilecikspor, Akpınarspor deplasmanında rakibe gol oldu yağdı. Bozüyük 1. Nolu Çim Sahada oynana müsabakaya iyi başlayan Bilecikspor 12’inci dakikasında Tolga Burulday ile durumu 1-0 getirdi. Maçın 25’inci dakikasında Altıner Yörümez durumu 2-0 getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası Akpınar geliştirdiği bir atak sonrası durumu 2-1 getirirken, umutlarını arttırdı. Maçın 45’inci dakikasında Oğuzhan Yol Bilecikspor adına durumu 3-1 getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

 

 

  İKİNCİ YARI BİLECİKSPOR GOL OLUP YAĞDI

 

  Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Kırmızı Şimşekleri maçın 47’inci dakikasında Celal Daş ile durumu 4-1 getirdi. Bu gol sonrası ataklarına devam eden Bilecikspor maçın 50’inci dakikasında Cüneyd Rahmet ile durumu 5-1 getirdi. Maçın 60 dakikasında Altıner Yörümez kendisinin ikinci takımın 6’ncı golünü attı. Bu goller sonrası iyice dağılan Akpınarspor akın akın gelen Bilecikspor ataklarına da karşılık veremez durumu geldi.

 

 

 Maçın 65’inci dakikasında Celala Daş kendisinin üçüncü, takımın 7’inci golüne imza attı. Maçın 72’inci dakikasında Bileciksporlu defans oyuncu Hakan Ayaz’ın kafa golüyle 8-1 öne geçen Bilecikspor, dakikalar 75’i gösterirken Oğuzhan Yol ile durumu 9-1 getirdi. Maçın 80’inci dakikasında Fatih Bakır ve 84’üncü dakikasında İlker Çınar skoru belirlerken, Bilecikspor maçı 11-1 kazanarak, puanını 9’a çıkardı.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonu değerlendirme yapan Bilecikspor Antrenörü Fatih Savak, zorlu bir deplasmanı oyuncularının üstün performansı ile kolay hale getirdiklerini belirti. Savak, “Ligde 2 hafta aldığımız kötü sonuçlar sonrası eleştirileri neden olduk. Taraftarımız belki haklıydı bizlerden çok beklentiler vardı ama ilk 2 hafta iyi oyunumuzu sahaya da sergileyemedik. Üstü üste aldığımız 3’üncü galibiyet sonucu 5’inci haftada puanımızı 9’a çıkardık. Rakiplerimizde bugün farklı kazanmışlar ve onları yakalamak için var gücümüzle çalışacağız. Cumartesi günü oynayacağız Söğütspor çalışmalarına hızla devam ederek, o maçı da alarak üst sıraları takibe devam edeceğiz” dedi.

 

 

  Gruptaki diğer erteleme maçlarında, lider Vitrapor kendi evinde Bilecik Edebalispor’u 6-0 yenerek liderliği sürdürdü. Diğer maçlarda, Karaköyspor kendi evinde Gölpazarı Belediyespor 5-1, 1308 Osmaneli Belediyespor, Dodurgaspor’u 13-0 yenerek en farklı galibiyete imza attı.

 

 

  Öte yanda, hafta sonu Pazar günü Türkiye’de 1 Kasım Genel Seçimleri yapılacağından, Bilecik 1. Amatör Lig 6’ncı hafta müsabakaları Cumartesi günü oynanacak.

 

Son Güncelleme: 28.10.2015 12:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBileciksporGol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle