BİLECİKSPOR'DAN ZİYARET ''BUGÜN DESELER OPERASYON VAR BU ŞEKİLDE BİLE GİDERİM''

Suriye'nin İdlib kentinde, rejimin düzenlendiği hava saldırısında yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, ağındaki yaralar nedeniyle tedavisinin sürdüğünü ancak sağlık durumunun iyi olduğunu anlatarak, "Bir an önce iyileşerek birliğine katılmak istiyorum. Türk askeri olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Allah bana gazilik nasip etti" dedi.

06 Mart 2020 Cuma 11:52
476 Okunma
BİLECİKSPOR'DAN ZİYARET ''BUGÜN DESELER OPERASYON VAR BU ŞEKİLDE BİLE GİDERİM''
banner15

Suriye'nin İdlib kentinde, rejimin düzenlendiği hava saldırısında yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, ağındaki yaralar nedeniyle tedavisinin sürdüğünü ancak sağlık durumunun iyi olduğunu anlatarak,

 "Bir an önce iyileşerek birliğine katılmak istiyorum. Türk askeri olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Allah bana gazilik nasip etti" dedi. 


 Bilecikspor yöneticileri, Suriye'nin İdlib kentinde, rejimin düzenlendiği hava saldırısında yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz'i evinde ziyaret etti. Kırklareli Lüleburgaz ilçesindeki 65´inci Mekanize Piyade Tugayı'nda görevli olan ve 7 aydır Suriye'de bulunan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, Suriye'nin İdlib kentinde rejimin düzenlediği hava saldırısında sağ bacağından yaralanmıştı.

 İlk tedavisinin ardından baba evi olan Bilecik´in Bozüyük ilçesine gelen Ertemiz, Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı ve yönetim kurulu üyeleri evinde ziyaret etti. Üzerinde isimi yazan 11 numaralı Bilecikspor forması hediye eden Avcı, Ayhan Ertemiz'e acil şifalar diledi.


  "Türk askeri olduğum için çok mutlu ve gururluyum"
  İdlip gazisi Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, ayağındaki yaralar nedeniyle tedavisinin sürdüğünü ancak sağlık durumunun iyi olduğunu anlatarak, "Bir an önce iyileşerek birliğine katılmak istiyorum. Türk askeri olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Allah bana gazilik nasip etti. Bugün yine deseler ki 'operasyon var', bu şekilde bile giderim. Benim de isteğim bu durumu atlatıp bir an önce birliğe katılmak istiyorum. Bilecikspor Başkanımız Aydın Avcı ve yönetim kurulu üyelerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 06.03.2020 12:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle