BİLECİKSPOR BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Bilecikspor Kulüp binasında gerçekleşen olağan kongre sonucu seçime tek liste halinde giren Ahmet Subaşı Bilecikspor'un yeni başkanı oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Mayıs 2018 Perşembe 12:47
1089 Okunma
BİLECİKSPOR BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ
banner15

 Bilecikspor Kulüp binasında gerçekleşen olağan kongre sonucu seçime tek liste halinde giren Ahmet Subaşı Bilecikspor'un yeni başkanı oldu. 

  Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor'da mevcut başkan Harun Dilek kulüp binasında gerçekleşen olağan kongrede aday olmazken, seçime tek liste halinde giren Ahmet Subaşı Bilecikspor'un yeni başkanı oldu.

 Saygı duruşu ile başlayan olağan kongre toplantı heyetine genel kurul tutanağına imza yetkisi verilmesi, gündemin okunması ve müzakeresi, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, finansal tabloların okunması, müzakeresi edilmesi ve oylanması, yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası, tahmini bütçenin okunması ve oylanması, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçilmesi ve dilek temennilerle devam etti.

  "Bundan sonraki süreçte daha iyi bir yönetim olması gerektiğini düşündüm"

  Yapılacak kongre öncesi bir konuşma yapan Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, Bilecikspor’u daha üst noktalara taşımaya çalıştığını belirterek; “Başkanlık yaptığım süreç içerisinde Bilecikspor’un bana çok şey kattığını düşünüyorum. Hayata bakış açımı çok değiştirdi. Bundan sonraki süreçte daha iyi bir yönetim olması gerektiğini düşündüm. Sağ olsun Ahmet Subaşı başkanıma göreve talip olması için  rica ettim. Oda beni kırmayarak göreve talip oldu ve bugünde ona görevi bırakacağım. Bilecikspor inşallah bu sezon hakkettiği yerlere gelir" dedi.

  "Hedefimiz kapı kapı dolaşıp para arayan bir Bilecikspor değil, kendi kendine yeten bir Bilecikpor oluşturmak"

  Seçime tek liste halinde giren Bilecikli esnaf ve aynı zamanda Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, Bilecikspor'u bu sezon BAL ligine taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Öncelikle Bilecikspor için gece gündüz demeden çok büyük bir özveri ile her şeyini ortaya koyan Harun Dilek kardeşime çok teşekkür ederim.  Genç ve dinamik bir yönetim kurduk. Bu güzel insanlarla Bilecikspor'u hak ettiği yere taşıyacağız. Hedefimiz kapı kapı dolaşıp para arayan Bilecikspor değil,kendi kendine yeten bir Bilecikpor oluşturmak" dedi.

  Bilecikspor’un yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

  Ahmet Subaşı, Berat Subaşı,Murat Serhat Öztürk, Fatih Balaban, Ersel Emiroğlu,Harun Dilek, Melih Karaçam, Ali Muyşin, Cengiz Kar, Cengiz Çevik, Ertan Onur, Sabri Çobanoğlu, Mehmet Turhan, Olcay Şeker, Osman İnan, Osman Varli,Murat Alp Maden yer aldı. Yönetimde yer alan Sabri Çobanoğlu, Cengiz Çevik, Berat Subaşı, Ertan Onur Bilecik TSO Meclis Kurulu üyesi olurken, Ersel Emiroğlu ise; TSO Yönetim Kurulu üyesi olması gözlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 31.05.2018 13:08
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle