BİLECİKLİ HALTERCİLER MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Eylül 2019 Perşembe 12:49
295 Okunma
BİLECİKLİ HALTERCİLER MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ
banner15

Türkiye Halter Federasyonu tarafından Yıldızlar Milli Takım aday kadrosu açıklanırken, listede Bilecikli 2 halterci yer aldı. 

  Aday kadroda daha öncede milli sporcularından Bilecikli olan şuan Ankara ASKİ Spor Kulübü adına mücadele veren Bahadır Erdal ile Bilecik Belediyesi Spor Kulübü’nden Utku Açıkgöz yer aldı. Sporcular Ankara'da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine (TOHM) davet edilirken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke ise, U-15 Bayanlar Milli Takım Antrenörlüğüne seçildi. Bahadır Erdal ve Utku Açıkgöz, geçtiğimiz Ağustos ayında Nevşehir'de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girerek her iki sporcu Türkiye 2'ncisi olmuştu.

 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke, Bilecik'te 2014 yılında başladıkları halter maceralarına sporcuların üstün gayreti ve özverisi ile çıtalarını yükselterek hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle