BİLECİK'TE OLAYLI MAÇ

   Bilecik 1. Amatör Lig'in 24. haftasında oynanan Gökpınarspor-1299 Edebali mücadelesinin 90+2. dakikasında saha içi bir anda karışarak, 4 kırmızı kart çıktı. Karşılaşmada bir takım sahadan çekilirken, bu dakikadan sonra Gökpınarsporlu yönetici, antrenör ve bir futbolcu maçın orta hakeminin üzerine yürüdü.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Mart 2018 Pazartesi 15:18
3930 Okunma
BİLECİK'TE OLAYLI MAÇ
banner15
banner18

   Bilecik 1. Amatör Lig'in 24. haftasında oynanan Gökpınarspor-1299 Edebali mücadelesinin 90+2. dakikasında saha içi bir anda karışarak, 4 kırmızı kart çıktı. Karşılaşmada bir takım sahadan çekilirken, bu dakikadan sonra Gökpınarsporlu yönetici, antrenör ve bir futbolcu maçın orta hakeminin üzerine yürüdü.

  Bilecik 1. Amatör Lig 24. haftasında Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan Gökpınarspor-1299 Edebali Kulübü maçı gergin anlara sahne oldu. Tansiyonu yüksek mücadelenin 65. dakikasında 1299 Edebali Kulübü, Kaan Acar ile 1-0 öne geçti. Maçın 85. dakikasında Gökpınarsporlu futbolcu Uğur Yanık, 90. dakikasında ise Can Karaman, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında 1299 Edebali Kulübü, yakaladığı bir pozisyon sonrası maçın orta hakemi Sevindik Çetinkaya penaltı noktasını gösterdi.

 Bu karar sonrası pozisyon içinde bulunan Gökpınarsporlu Mehmet Yunus Altın, hakemin üzerine koşarak tepki gösterdi. Yaşanan olaylar sonrası maçın orta hakemi ev sahibi ekipten Mehmet Yunus Altın'a kırmızı kart gösterdi.

 Gördüğü kırmızı kart sonrası daha da sinirlenen Altın'ı kendi ve rakip takım oyuncular sakinleştirdi. Yaşanan olaylara diğer Gökpınarsporlu futbolcular da dahil olunca maçın orta hakemi Sevindik Çetinkaya, bir oyuncuya daha kırmızı kart gösterdi.

  Yaşanan gergin olaylar sonucu Gökpınarspor Antrenörü Cihan Uygun, takımını sahadan çekerken, ev sahibi ekipten bir futbolcu hakem Sevindik Çetinkaya'nın küfür ettiğini iddia etti ve hakem Çetinkaya da zıvanadan çıkarak oyuncunun üzerine yürüdü. Bu sırada saha içine giren Gökpınarsporlu yönetici aynı zamanda Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı olan Haşim Balcı, hakem üçlüsünün üzerine yürüdü. Hakemlerle 'Sen kimsin' diyaloğuna giren Balcı'yı polisler sakinleştirmeye çalıştı.

 Olaylar güvenlik güçleri tarafından yatıştırılırken, hakem üçlüsü de geniş polis güvenliği altında soyunma odasına gitti.

Son Güncelleme: 26.03.2018 19:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli Genç 2018-03-26 20:45:58

Haşim bey gibi naif bir insanı bu derece sinirlendirebildiyseniz kuaura bakmayın haklı falan değilsiniz.

Avatar
Taraftar 2018-03-27 03:10:03

30 yıldır amatör kümeden süper lige binlerce maç izledim, dayak yiyen küfür yiyen hakem gördüm, ama karşı tarafa saldırmaya çalışan, futbolcunun yöneticinin üzerine koşan hakemi ilk defa görüyorum. Hakem nasıl bir psikolojide bilmiyorum ama böyle bir hakem karşı tarafı çıldırtabilecek her şeyi yapmıştır.

Avatar
Taraftar 2018-03-27 11:04:39

Yorum yapan arkadaşlar acaba habere ait görüntüleri izlemeden mi yorum yapıyorlar? İzleyin öyle yorum yapın, komik duruma düşüyorsunuz. Videodan net bir şekilde görünen orta hakemin iki kere oyuncuların üzerine yürüdüğü ve tehditler savurduğu. Futbolcular eğer bir kural ihlali yapıyorsa kartınla cezalandırır ve rapor edersin. Oyuncunun üzerine yürümekte nedir? Oyuncuları cezalandıran bir hakem var fakat hakemin bu hareketinin cezası olmamalı mı? Hangi futbol müsabakasında oyuncuların üzerine yürüyen hakem görülmüş. Acaba gözlemci bunları rapor etti mi?

Avatar
Taraftar 2018-03-27 11:06:26

"Sen kimsin dediğin macın hakemi efendi bravo sevindik yürü kim tutar seni" demişsin zaten yürüyor hemde oyuncuların üzerine, polisler zor tutuyor.

Avatar
Seyirci 2018-03-26 16:00:30

Futbolun katili Türk hakemleri!

Avatar
Seyirci2 2018-03-26 21:02:55

"Gökpınarlı" adı ile birisi yorum yapmış ve komik duruma düşmüş, Gökpınarsporun hiçbir zaman gökpınarlı taraftarı olmadı ki bu maç olsun. Takımın şampiyonluk maçında bile tribünde sadece yedek futbolcular ve yöneticiler vardı. Yani bu maçı izleyen Gökpınarlı birinin olması hiç inandırıcı değil. Çok Şükür Bugünde Senin Yerine Utandık

Avatar
Bilecikli 2018-03-27 13:13:28

kendi ettiği küfürü de yazsın raporuna! Delikanlı koşuyor ya futbolcuların üzerine yazdımı raporuna acaba? Bilecik’ te hakem faciaları had safhada ama bir gözlemci raporuna göre de caza alan hakem yok. Nasıl oluyor bu iş? Hakeme sorsunlar bakalım bi çalıştığı yerde bir bozüyük içköyspor’ u birde gökpınarspor’ u sevmiyorum demiş mi? Dememiş mi? Birde hasan yılmaz bol küfür diye sallamış, işitme problemin var galiba.

Avatar
Gökpınarlı 2018-03-26 18:33:56

macı başından sonuna kadar seyrettim hakeme nasıl kufürler edildiğine şahit oldum birdahamı maca gitmem hakemden Gökpınarlı lar adına Özür dilerim

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle