BİLECİK'TE BİR FUTBOL MÜSABAKASI HAKEM VE GÖZLEMCİ YETERSİZLİĞİNDEN DOLAYI İPTAL EDİLDİ

Bilecik 1. Amatör Lig'de bu hafta oynanacak olan bir futbol müsabakası hakem ve gözlemci yetersizliğinden dolayı iptal edildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Ekim 2021 Cumartesi 20:39
960 Okunma
BİLECİK'TE BİR FUTBOL MÜSABAKASI HAKEM VE GÖZLEMCİ YETERSİZLİĞİNDEN DOLAYI İPTAL EDİLDİ
banner15

Bilecik 1. Amatör Lig'de bu hafta oynanacak olan bir futbol müsabakası hakem ve gözlemci yetersizliğinden dolayı iptal edildi.


Bilecik 1. Amatör Lig A grubu 3'üncü haftasında bugün Bozüyük Sentetik sahada oynanacak olan 4 Eylül-Güneşspor müsabakası kentte hakem ve gözlemci yetersizliğinden dolayı iptal edildi. Konu hakkında Bilecik Futbol İl Temsilciliği 6 hakemin 2., 3. Lig ile BAL'da görev almasından müsabakanın hakem yetersizliğinden dolayı iptal edildiğini belirtti.



Hakemlere aynı günde birçok çok müsabakaya çıkacak
Bugün saat 12:00'da Bilecik Sentetik Sahasında oynanan 1992 Yeniköyspor- Gölpazarı Belediyespor müsabakasının yardımcı hakemi Mert Türker Yüksel maçtan 1 saat 15 dakika sonra aynı sahada oynanan 1299 Bilecik Kulübü-Söğütspor müsabakasında yardımcı hakem olarak saha çıktı. Pazar günü 12:00'da Osmaneli Sentetik Sahası'nda oynanacak olan Osmaneli Gençlerbirliği-Akpınar müsabakasının orta hakemi Mehmet Karagöz ve yardımcı hakemleri Cankat Kahraman ve Cem Arslan hakem triosu bu maçın bitiminin 1 saat 15'dakika sonrasında aynı statta oynanacak olan 1308 Osmaneli Belediyespor-Kürespor müsabakasına yerleri değiştirilerek, yeniden maç verildi. Bozüyük Sentetik Saha'sında pazar günü saat 12:00'da oynanacak olan İçköyspor-Bilecik Gençlerbirliği maçının orta hakemi İbrahim İnce ve yardımcıları İsa Yaldız ve Şinasi Zengin hakem triosu bu maçın bitiminin 1 saat 15'dakika sonrasında aynı statta oynanacak olan Dodurgaspor-Karaköyspor müsabakasında yerleri değiştirilerek, yeniden maç verildi.


Kurtköyspor, sosyal medya hesabından bugün oynadığı Demirköyspor maçı sonrası aynı hakemlerin bir daha kendi maçlarına verilmesi takdirde o maça çıkmayacaklarını açıkladılar.
Öte yandan Salı ve Perşembe günü saat 18.30'da hakemlerin Bilecik Sentetik Saha'da yaptıkları kondisyon antrenmanına da katılmadıkları görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle