BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR MANİSA DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu grup 3’üncü hafta erteleme maçında Bilecik İl Özel İdarespor Manisa deplasmanından puansız döndü.

18 Kasım 2015 Çarşamba 12:32
2003 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR MANİSA DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜ

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu grup 3’üncü hafta erteleme maçında Bilecik İl Özel İdarespor Manisa deplasmanından puansız döndü.  

 

 

  BAL 9’uncu grup 3’üncü hafta erteleme maçında Bilecik İl Özel İdarespor, Manisa temsilcisi Horozköy Gençlik Spor’a deplasmanda 4-0 mağlup olarak evine puansız döndü. Manisa Ertuğrul Dilek Stadı’nda maçın orta hakemi Gökhan Kahyacık’ın başlangıç düdüğü ile başlayan müsabakaya her iki takım mutlak 3 puan parolası ile çıktı.

 

 

 Maçın ilk yarısında her iki takım karşılıklı buldukları ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Yakalanan pozisyonlar golle sonuçlanmayınca ilk yarı 0-0’lık skorla sonuçlandı.

 

 

  İkinci yarıya iyi başlayana Horozköy Gençlik Spor, üst üste ataklar bulmaya başladı. Maçın 55’inci dakikasında Mehmet Çelen, Horozköy Gençlik Spor’u 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası ataklarına hız kesmeden devam eden Horozköy Gençlik Spor, maçın 65’inci dakikasında Tuncay Tutay ile durumu 2-0’a getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası oyundan iyice düşen Bilecik temsilcisi geliştirdiği ataklarda gol pozisyonu üretmekte zorluk çekti. İkinci gol sonrası daha da moral bulan Horozköy Gençlik Spor, maçın 78’inci dakikasında Yakup Budak'ın golüyle skoru 3-0 yaptı. Maçın 89’uncu dakikasında Tuncay Tutay, kendisinin ikinci takımının 4’uncü golünü atarak, maçın sonucunu belirledi. Bilecik İl Özel İdarespor 7’nci hafta sonunda 3 puanda kalırken, Horozköy Gençlik Spor ise, puanını 7’ye çıkardı.

 


 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bilecik İl Özel İdarespor Antrenörü Hasan Kol, zorlu Manisa deplasmanında puansız bir şekilde Bilecik’e döndüklerini belirtti. Kol, “İlk yarı başa bir mücadele örneği sergiledik. İkinci yarı fizik üstünlüğü rakip takıma geçti ve ataklarını sıklaştırdılar.

 

 

 Bunun sonunca 4-0’lık skorla yenildik. Hafta sonu Bilecik'te oynayacağımız Kütahya Dumlupınar Üniversitesi maçının hazırlıklarını başlayarak, hafta sonu galip gelmek istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 18.11.2015 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle