BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR İZMİR DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu Grup 7’nci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, İzmir deplasmanından puansız döndü.

16 Kasım 2015 Pazartesi 09:19
1588 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR İZMİR DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜ

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu Grup 7’nci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, İzmir deplasmanından puansız döndü.

 

 

  BAL 9’uncu Grup 7’nci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, İzmir temsilcisi Çiğli Belediyespor deplasmanından 3-0 mağlup olarak evine puansız döndü. Çiğli Galip Öztürk Stadı’nda maçın orta hakemi Enes Kulaksız’ın başlangıç düdüğü ile başlayan müsabakaya iyi başlayan Bilecik İl Özel İdarespor maçın 20’inci dakikasında yakaladığı kontra atak sonrası bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Fikret Avcı, penaltı atışını kaçırdı. Bu kaçan penaltı sonrası oyundan düşen Bilecik İl Özel İdarespor’lu oyuncular, maçın 38’inci dakikasında Cemal Elver'in ayağından yediği gol ile 1-0 geriye düştü. Bu sol sonrası karşılıklı yakalanan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Çiğli Belediyespor'un 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi.

 


 

 

  İKİNCİ YARI

 

  İkinci yarı orta sahada karşılıklı mücadeleler ile geçildi. Her iki takım oyuncuları yakaladıklarını pozisyonları gole çeviremeyince maç kısır bir döngü içinde devam etti. Taki maçın 81’inci dakikasında Çiğli Belediyespor oyuncuları yakaladıkları kontra atak sonrası Aytaç Gül ile bulduğu gole durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası rahatlayan Çiğli Belediyespor, maçın 90’ıncı dakikasında Murat Arslan ile durumu 3-0’ yaptı. Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken, Çiğli Belediyespor puanını 8’e çıkartırken, Bilecik İl Özel İdarespor 3 puanda kaldı.

 


 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, kazanabilecekleri bir maçı basit hatalar sonucu kaybettiklerini söyledi. Penaltıyı göle çeviremeyince oyundan düştüklerini anlatan Kol, “İzmir deplasmanında denk iki takımın mücadelesini izledik. İlk 20 dakika çok baskılı bir oyun sergiledik.

 

 

 Bunun sonucunda bir penaltı atışı kazandık. Gole çeviremeyince oyundan biraz düştük. Sonra tekrar toparlandığımız sırada ilk golümüzü yedik. İkinci yarı orta geçen bir maçın son dakikalarında basit hatalardan dolayı goller yiyerek maçı kaybettik. Çarşamba günü erteleme maçı olan Manisa deplasmanında Horozköy Gençlik maçına çıkacağız. Bu maçı mutlak kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 16.11.2015 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle