BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR DEPLASMANDA İZMİR TEMSİLCİSİ TORBALISPOR’A MAĞLUP OLDU

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu grup 5’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda İzmir temsilcisi Torbalıspor’a mağlup oldu.

26 Ekim 2015 Pazartesi 06:28
1870 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR DEPLASMANDA İZMİR TEMSİLCİSİ TORBALISPOR’A MAĞLUP OLDU
banner15

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu grup 5’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda İzmir temsilcisi Torbalıspor’a mağlup oldu.  

 

 

  Bilecik İl Özel İdarespor BAL 9’uncu grup 5’inci hafta müsabakasında İzmir temsilcisi Torbalıspor’a 4-0 mağlup olarak, 5’inci hafta sonunda 1 maçı eksik 3 puanda kaldı. Torbalı 7 Eylül Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk yarım saati iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 37’inci dakikasında Torbalıspor Necmettin Adıyaman ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Torbalıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  İkinci yarıya iyi başlayan Torbalıspor 2’inci golü bulmak için ataklarına hız kesmedi. Bilecik İl Özel İdarespor bulduğu kontra ataklarını değerlendiremeyince, maçın 64’üncü dakikasında Necmettin Adıyaman kendisinin ikinci golünü atarak takımını 2-0 öne geçirdi.

 

 

 Bu gol sonra iyice oyunda düşen Bilecik İl Özel İdarespor, maçın 73’üncü dakikasında Ömer Kaplan’ın golü ile 3-0 geriye düştü. Bu golden 6 dakika sonra Ömer Kaplan kendisinin ikinci, takımın 4’üncü golünü atarak durumu 4-0 getirdi. Bu gol sonrası maçta başka gol olmazken maçın orta hakemi Emre Eser müsabakanın son düdüğünü çaldı.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdarespor Antrenörü Hasan Kol, grubun güçlü takımlarından biri olan Torbalıspor karşısında farklı bir sonuç ile mağlup olduklarını belirterek, “İzmir temsilcisi Torbalıspor ile güzel bir havada iyi bir oyun çıkaramadık. 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olduk. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Haftaya kendi sahamızda Gönen Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçı alarak rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 06:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle