BİLECİK EDEBALİSPOR, BOZÜYÜK DEPLASMANINDA FARKLI KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecik Edebalispor, Bozüyük deplasmanında Akpınarspo’u farklı yendi.

07 Kasım 2015 Cumartesi 13:39
2010 Okunma
BİLECİK EDEBALİSPOR, BOZÜYÜK DEPLASMANINDA FARKLI KAZANDI

 Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecik Edebalispor, Bozüyük deplasmanında Akpınarspo’u farklı yendi.  

  Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecik Edebalispor, Bozüyük deplasmanında Akpınarspo’u 7-1 yendi. Bozüyük Sentetik sahada oynanan müsabakaya iyi başlayan Bilecik Edebalispor, maçın 5 ve 10’uncu dakikasında Fethi Yılmaz ile bulduğu gollerde durumu 2-0’a getirdi.

 

 

 Bu goller sonrası ataklarına devam eden Bilecik Edebalispor, maçın 25 ve 35’inci dakikasında Cenk Kartov’un ayağından bulduğu gollerle durum birden 4-0 oldu. Bu goller ilk yarının skoru olurken, Bilecik Edebalispor’da rahatlamış oldu.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  Maçın ikinci yarısına da atak bir oyun sergileyen Bilecik Edebalispor, maçın 55’inci dakikasında Haktan Çiçek durumu 5-0’a getirdi. Bu gol sonrası nadir gelişen ataklarda Akpınarspor 62’inci dakikada bir gol bularak durumu 5-1 getirdi. Maçın 70’inci dakikasında Serkan Kol ve 82’inci dakikasında takım kaptanı Harun Dilek ile durumu 7-1’e getiren Bilecik Edebalispor maçı rahat kazandı. 

 

 

  Maçı değerlendiren Bilecik Edebalispor antrenörü İsmail Kamalı, zorlu bir deplasmanda farklı kazandıklarını ifade ederek, “Takımın deplasman farklı kazanarak 3 puan ile dönüyoruz. Bu güzel oyundan dolayı futbolcuları kutlarım” dedi.

 

Son Güncelleme: 07.11.2015 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle