BİLECİK DERBİSİNDE HERŞEY VARDI

YAŞANAN OLAYLAR,ATILAN GOLLER, DEVRE ARASI ÇIKAN KAVGALAR,MAÇ SONU GERİLEN ORTAM TÜM AYRINTILAR BİRAZDAN

04 Mayıs 2014 Pazar 13:38
3846 Okunma
BİLECİK DERBİSİNDE HERŞEY VARDI

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligine yükselme maçında Bilecik Edebalispor ile Bozüyük Vitraspor arasında oynanan maçta futboldan çok yaşanan olaylar damgasını vurdu.  Atılan goller, kaçan penaltılar, verilen kartlar, yaşanan olaylar, çıkan arbedeler, yok yoktu.

 Bugün saat 14:00’da Edebali Stadında oynana Bilecik Edebalispor ile Bozüyük Vitraspor arasında oynana BAL ligi yükselme maçını Bozüyük Vitraspor 2-0 kazanarak BAL ligine yükseldi. Maç öncesi, devre arası ve maç sonu yaşanan olaylar ile maçta futboldan başka herşey vardı.  Maç öncesi konuk ekibin otobüsü stadın önüne yanaştığı sırada karşılıklı sözlü tacizlerin ve küfürlerin yaşandığı maç devre arası ve maç sonu yaşanan olaylar damga vurgu.

 Maçın genelinde Vitraspor daha dengeli oynarken maçın 15’inci dakikasında Önder Gören attığı gol ile devreyi 1-0 önde kapattılar. Devre arası soyunma odasının önünde Edebalispor takım kaptanı Harun Dilek ile Vitraspor’lı İsmail Büyüksolak arasında yaşanan arbede sonucu her iki takım futbolcuları birbirine girdi. Bu arada Edebalispor başkanı Ahmet Subaşı ile Vitrasporlu futbolcu Semih Sağlam arasında sözlü sataşma meydana geldi.

 Emniyet güçlerinin araya girmesi sonucu olaylar yatıştı. 2’inci yarıya iyi başlayan Edebalispor Harun Dilek’in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Vitraspor kaleci Yasin Apaydın, Harun Dilek’i düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi.

 Penaltıyı kullanan Altıner Yürümez topu kalecinin kurtarması sonucu bu vuruştan yaralanamadı. Maçın 65’inci dakikasında Vitraspor’lu Şemsettin Yağcı’nın ayağından bulduğu gol ile maçı 2-0 kazanarak BAL liginde mücadele etmeyi hak etti.

 

  Maç sonucu Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşının futbolcularının yanına girmek istedi. Emniyet güçleri Başkanı soyunma odasının bulunduğu kapıdan içeri almayınca olaylar yaşandı. Yaşanan olaylar sonucu Emniyet güçleri ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. Yaşanan olaylarda Emniyet güçleri ile taraftarlar birbirlerine girdiler. 20 dakika süren olaylar sonucu taraflar sakinleşirken olaylarla ile ilgili gözaltı şuana kadar yaşanmadı.

  Maç sonu görüşlerinin bildiren Edebalispor Teknik Direktörü İsmail Kamalı sezon bittikten sonra belli bir çalışma dönemi geçiremediklerinin belirtti. Kamalı, “ Vitraspor’un BAL liginde durumu dolayı ile o dönemde antrenman yapamadık. Oyuncularım kuvvetten düştü son hafta Vitraspor kümede kaldı. Geçen hafta ligleri bittiği için bizden daha iyi oynadılar.

 Oyun planları kondisyonları daha iyi takımın kazanacağı bir maçtı. Bizler kaybettin üzgünüm. Vitraspor’a BAL liginde başarılar dileriz. İlimizi temsil eden bir takım yolları açık olsun” diye belirtti.

  Yapılan röportajlar ardından her iki takım ve maçın hakemleri olaysız bir şekilde stadı terk ettiler. Maçı Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Bilecik Belediye Başkan Yardımcı Nihat Can, Bilecik Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe, İl Futbol Temsilcisi Engin Toku ve çok sayıda taraftar izledi.

 

 

 

Son Güncelleme: 04.05.2014 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle