BİLECİK DERBİSİNDE GÜLEN TARAF BİLECİKSPOR OLDU

Bilecik 1. Amatör Lig 5’inci hafta müsabakası Bilecik derbisinde Bilecikspor, Bilecik Edebalispor’u 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

26 Ekim 2015 Pazartesi 07:25
1404 Okunma
BİLECİK DERBİSİNDE GÜLEN TARAF BİLECİKSPOR OLDU

 Bilecik 1. Amatör Lig 5’inci hafta müsabakası Bilecik derbisinde Bilecikspor, Bilecik Edebalispor’u 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı.  

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig’de ilk iki haftada üst üste aldığı 2 mağlubiyet sonrası taraftarına büyük bir hayal kırıklığına uğratan Bilecikspor, Bilecik Edebalispor’u 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Bilecik Edebali Stadı’nda oynana müsabakaya her iki takım kontrol oyun ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar.

 

 

 Orta sahada mücadele yönelik bir oyun ile karşı devam ederken, maçın 25’inci dakikasında Cüneyd Rahmet Bilecikspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası orta sahada mücadeleye devam eden iki takım oyuncuları yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı Bilecikspor’un 1-0 üstünlüğü ile son buldu.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  İkinci yarıya Bilecik Edebalispor daha diri bir futbol ile başladı. Edebalispor yakaladığı pozisyonları Bilecikspor kalecisi Hakan Dura kalesini gole kapatınca pozisyonlar sonuçsuz kaldı. Bilecikspor Tolga Burulday’ın orta sahada göz dolduran futbolu sayesinde Bilecikspor ayakta kalmayı başardı.  Oynadığı iyi futbolu maçın 83’uncü dakkasında gol ile süsleyen Tolga Burulday, takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Bu gol sonrası Bilecikspor yakaladığı 2 pozisyonu da gole çeviremeyince, Bilecik derbisini Bilecikspor kazandı.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda oyuncuları ile galibiyeti kutlayan Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, oyuncuların son derece iyi bir oyun sergilediklerini belirtti. Savak, lige Vitraspor ve Osmaneli Belediyespor mağlubiyetleri kötü bir başlangıç yaptık. Dodurgaspor ve Edebalispor galibiyetleri ile kendimize geldik. Maç orta sahada mücadele şeklinde geçti.

 

 

 Daha dinamik olan takım ayakta kalarak maçı kazandı. Oyuncularımı kutluyorum. 28 Ekim 2015 günü saat 13:00’da Bozüyük 1 nolu Çim Sahada erteleme maçı olan Akpınarspor maçının hazırlıklarına başlayacağız.” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 07:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle